Hvala Ti Isuse,znam da misliš na mene i na sve ljude koje susrećem u svome životu.Kao što znaš mnogi su teško kroz živjot ranjeni na srcu i duši jer su ih nepravde ai i osobni grijesi uništili.Toliko su mnogi stekli znanja o vjeri i o Tebi ali su vjeru živjeli umom i znanjem a ne srcem pa su usprkos vjerskom i teološkom znanju ranili sebe jer su pratili svoj put koji su mislili da je to tvoj put.Hvala Ti Isuse,vratio si mnoge i pomogao da otvore svoja srca i da osim mišlju,svoju vjeru žive ljubavlju otvorivši srce za tebe.Hvala Ti Isuse jer sam i sam takav i sam slušam sebe skrećući s Tvog puta ali me ti usprkos svemu vraćaš na svoj put i tamo gdje sam pogriješio mi opraštaš…Hvala Ti Isuse jer si velik i milosrdan.

( PUT,ISTINA I ŽIVOT – 16.01.2021. )

 

PUT.ISTINA I ŽIVOT

Na svemu zahvaljujte;jer je to Božja volja u Kristu Isusu za vas.

( 1 Solunjanima 5,18 )

ZAHVALA GOSPODINU ISUSU IZ DUBINE SRCA: “Hvala Ti Isuse…”

PUT,ISTINA I ŽIVOT

Poštovana i draga braćo i sestre u Kristu! Ovdje možete ostavljati vaše molitvene zahvale koje će se čitati pred Presvetim u nekoliko molitvenih zajednica. Vašu zahvalu napišite iz srca i svojim riječima. Započnite npr. ovako “Hvala Ti Gospodine Isuse…(dalje napišite svojim riječima). Vašu molitvenu zahvalu pošaljite na email adresu [email protected]  a mnoge ćemo objaviti i ovdje na portalu. Nikada ne smijemo zaboraviti zahvaljivati Isusu jer On je naš PUT, ISTINA I ŽIVOT…HVALA TI I SLAVA ISUSE!

NAPOMENA

Molimo sve osobe koje nam šalju molitvene nakane da u svoje osobne dnevne molitve kao i u Svete Mise uključuju i prikazuju sve molitelje i sve zajedničke molitvene nakane za koje molimo.Hvala i neka vas prati Božji blagoslov!

www.put-istina-zivot.com

 

 

PODIJELI