HVALA TI ISUSE!

I ako sam čovik mali
Koji hoda ispod zvizda,
Zahvaljujem Tebi Kriste
Što me navom svitu ima.

I što si za mene dao
Na svom Križu život mio,
Zbog nas ljudi Spasitelju
Na Zemlji si ovoj bio.

Kolika je Ljubav Tvoja
Samo Nebo i zvizde znaju,
Jer Ljubavi se samo mogu
Za drugoga baš da daju.

I zato Ti Kriste hvala
Zbog Ljubavi Tvoje žive,
Samo čiste Bože Duše
Mogu da se Tebi dive.

I ako sam čovik mali
Koji hoda ispod zvizda,
Zahvaljujem Tebi Kriste
Što me navom svitu ima!

09.01.2021. Brat Bojan.

Image by Gerd Altmann from Pixabay

 

Hvala Ti Isuse na svim dobrim ljudima koji pomažu našoj napaćenoj i razrušenoj domovini Hrvatskoj i našoj Banovini.Hvala Ti Isuse što si spasio mnoge ljudske živote i što ćeš pomoći da svatko dobije novi dom,novi stan i novi posao.Hvala Ti na ovom velikom zajedništvu i na ljudima koji djeluju humanitarno i volonterski i ali i Hvala Ti i na svima koji mole da prestanu potresi,razaranje i pandemija Korona virusa.Isuse,sigurni smo da ćeš nam pomoći da se Hrvatska potpuno obnovi i što ćemo postati lijepa i ugodna zemlja za živjeti.Posebno Ti Hvala što mnoge ljude privlačiš sebi i svom Presvetom Srcu….Hvala Ti Isuse jer se proslavljaš kroz sve naše životne poteškoće i što sve slažeš na dobro.

( PUT,ISTINA I ŽIVOT – 09.01.2021. )

 

PUT.ISTINA I ŽIVOT

Na svemu zahvaljujte;jer je to Božja volja u Kristu Isusu za vas.

( 1 Solunjanima 5,18 )

 

 

ZAHVALA GOSPODINU ISUSU IZ DUBINE SRCA: “Hvala Ti Isuse…”

PUT,ISTINA I ŽIVOT

Poštovana i draga braćo i sestre u Kristu! Ovdje možete ostavljati vaše molitvene zahvale koje će se čitati pred Presvetim u nekoliko molitvenih zajednica. Vašu zahvalu napišite iz srca i svojim riječima. Započnite npr. ovako “Hvala Ti Gospodine Isuse…(dalje napišite svojim riječima). Vašu molitvenu zahvalu pošaljite na email adresu [email protected]  a mnoge ćemo objaviti i ovdje na portalu. Nikada ne smijemo zaboraviti zahvaljivati Isusu jer On je naš PUT, ISTINA I ŽIVOT…HVALA TI I SLAVA ISUSE!

NAPOMENA

Molimo sve osobe koje nam šalju molitvene nakane da u svoje osobne dnevne molitve kao i u Svete Mise uključuju i prikazuju sve molitelje i sve zajedničke molitvene nakane za koje molimo.Hvala i neka vas prati Božji blagoslov!

www.put-istina-zivot.com

 

PODIJELI