HVALA TI ISUSE!

S jutrom se ja probudim
Tebi srce, Dušu nudim,
Spasitelju Bože Kriste
Nudim Ti ih vjeruj čiste.

I tilo Ti svoje nudim
Kad se Kriste ja probudim,
I njega mi Ti sačuvaj
I svo zlo od njeg oddmakni.

Oči, nos, usta i uši
Nedaj griju da me guši,
Oslonac mi Kriste budi,
Mome srcu i mojoj Duši.

Ti ih primi Blagoslovi
Košto bijahu moji snovi,
I čuvaj ih od svi zala
Na svemu Ti Kriste hvala!

25.10.2020. Brat Bojan.

 

Hvala Isuse na daru života!

Hvala Isuse na daru života! Hvala Isuse na kući, hvala Isuse na autu, hvala Isuse na rukama i nogama! Hvala Isuse na hrani i vodi! Hvala Isuse na Suncu! Hvala Isuse na tvojoj ljubavi! Hvala Isuse na ljudima koje mi šalješ na put! Hvala Isuse na ugodnom iznaneđenju. Hvala Isuse sto sve okreneš na dobro! Hvala Isuse na daru mudrosti i daru strahu Božjem! Hvala Isuse na svim molitvama! Hvala Isuse sto je Tvoja ruka nad mnom i biti će u sve dane života moga! Amen!

 Ivana – 25.10.2020. )

 

Hvala Ti Isuse na ovom današnjem danu,Hvala TI Isuse na Svetoj Nedjelji i na svim svećenicima,redovnicima i redovnicama kao i na svim kršćanima.Hvala Ti Isuse na daru Euharistije i na Svim Svetim Misama koje se danas održavaju i koje će se održati širom svijeta.Hvala Ti Isuse na sakramentu ispovijedi i na daru ispovijedanja a posebno Ti Hvala što opraštaš naš najveći dug,naš grijeh.Hvala Ti Isuse što nam daješ novu priliku za obraćenje i što nas potičeš da budemo ponizni jer ako smo ponizni pred Tobom,ponizni smo i prema našim bližnjima…HVALA TI I SLAVA ISUSE!

PUT,ISTINA I ŽIVOT – 25.10.2020. )

 

PUT,ISTINA I ŽIVOT

Na svemu zahvaljujte;jer je to Božja volja u Kristu Isusu za vas.

( 1 Solunjanima 5,18 )

 

ZAHVALA GOSPODINU ISUSU IZ DUBINE SRCA: “Hvala Ti Isuse…”

PUT,ISTINA I ŽIVOT

Poštovana i draga braćo i sestre u Kristu! Ovdje možete ostavljati vaše molitvene zahvale koje će se čitati pred Presvetim u nekoliko molitvenih zajednica. Vašu zahvalu napišite iz srca i svojim riječima. Započnite npr. ovako “Hvala Ti Gospodine Isuse…(dalje napišite svojim riječima). Vašu molitvenu zahvalu pošaljite na email adresu [email protected]  a mnoge ćemo objaviti i ovdje na portalu. Nikada ne smijemo zaboraviti zahvaljivati Isusu jer On je naš PUT, ISTINA I ŽIVOT…HVALA TI I SLAVA ISUSE!

NAPOMENA

Molimo sve osobe koje nam šalju molitvene nakane da u svoje osobne dnevne molitve kao i u Svete Mise uključuju i prikazuju sve molitelje i sve zajedničke molitvene nakane za koje molimo.Hvala i neka vas prati Božji blagoslov!

www.put-istina-zivot.com

PODIJELI