GORLJIVA LJUBAV ZA ISUSA

198

Pomazanje svoje dao si mojoj duši, zbog tvoje postojanosti u meni svjetlosti moja i ja umim ljubiti blagoslovom u tvoje spasonosno ime! ISUSE ti si darivatelj ove ljubavi koju izdišem u pjesmama da bi je drugi udahnuli za olakšanje križnog puta! Milosne zračice tvoga Presvetoga srca neka obasjaju uslišanjem moje prijatelje, amen!

Ne mogu bez Boga, ne mogu disati ni suze osmijehom brisati bez milosrđa Njegovoga. Oslonac sam pronašla u Isusu, u Duhu Svetom Branitelju, u Ocu Jahvi dobrome, koji mi brani da posustanem. I prašta jer ustajem… jer u svakoj stresnoj situaciji ja bježim u svet zagrljaj. Ove zemaljske boli i nepravde čine da ja sve više i više ljubim Raj, da se odmaknem od prolaznosti. Kako je žalujuće biti ondje gdje nisi vidljiv kao nebeska osoba, stvorena rukama Spasitelja, kako je otužno biti od rođenja izrugan… Kažu ne plači čude se mojim suzama, meni odrasloj ženi koja se ponaša kao curica. A ja sve što imam su suze molitvene, iz duše i srca teku da ne umrem… da ne pukne ovo srce raskajano… Stiska me u zagrljaj Duh Sveti… krik mi u pjesmu oblikuje, da ne poludim od suda zemaljskoga, od bola neizustivog. Tugo moja kuda ćemo noćas… jezero za neutješene duše ćemo praviti, vidi čuda milosnog okovana umi bolom utješiti. Od suza ruho novo svim potrebitima stvoriti… duše tužne rasplesati… vjerom… nadom… i molitvom koja proizlazi iz ljubavi!

SVJEDOČANSTVO TRPLJIVOSTI ZA ISUSA

Bilo bi olakšano okovima mojim i svima koji zbog moga križa pate, da ja umrem, da mi tijelesnost završi i duša duhu Kristovom u milost krene. Bilo bi mi divno odmorište Presveto srce Spasitelja, jer ne bi mi sudio kao što me osudiše još kao novorođenče, kao curicu, djevojku i sad već odraslu ženu. Čitav je moj život suza u srcu, osmijeh Duha Svetoga na licu, šapat nebeski; raduj se zbog toga što si u nutrini, rasplesana miomirisna za Krista kralja! Potrebno je bilo da ja dišem u osmijehu, da se radujem i pozivam sviju u radost Kristovu. Potrebno je i sada da ja pjevam pjesme nove, zbog svetih tajni koje u Raju postoje. Potrebno je i sada puno moga bola, puno trpljivosti da se sveto Nebo otvori darujuć mi molitvene zapise duši. Da utješi sila sveta mnoge putem obične smrtnice, grešnice. One koja ništa zemaljsko sagradila niti dobila nije osim kapelice biserne, u srcu svome sa molitvenim suzama. Duh Sveti u njoj stalno prebiva i nadahnuće okovima mojim dariva. Izljubio me kada su me ranjavali, došao me Tješiti stalnom ljubavlju jer sam za njim patila, danonoćno ga sa Gospom dozivala. Iz bola proizlazi čista ljubav, koja u sveti čas cjeliva. Poradi nje ja živim kao pjesma u srcima koja Krista ljube! Bilo bi dobro da pripadnem Raju, da budem očišćena od svih grijeha u vodi Jeruzalemskoj, bilo bi dobro da me Isus blagoslovi i u stan nebeski koji mi je priredio dušu stavi da iz njega za spas nevine dječice, nemoćnih, bolesnih i neljubljenih molim. Da čudo isprosim zbog vjere u Presveto srce Kristovo. Bilo bi dobro da se utješimo svi u ime svete ljubavi. A mili svijete još mi je u molitvi plakati, iz okova se pokušati istrgnuti… uzvjerovati da imam pravo i na kap blagoslovljene zemnosti… da će me ipak naći sve što sanjam u nutrini. I da će mnogi zbog toga biti sretni… Voljela bi tu radost vjere živjeti bar dan, samo da kažu vidi Isus se je proslavio kroz okove njegove šaptačice… Oslobođena je, krila milosrđa su je podigla tijelom je i dušom voljena. Uslišila se molitvena vizija! Zdravo Marijo… zvono na Crkvi zvoni… neka mi milost kod Gospoda miljenica njegova isprosi i svima vama moji prijatelji voljeni, amen!

MOLBENICA PRESVETOM TROJSTVU

Vodo milosna, presveta kreposna, uđi u rane užegle, iscijeli nam boli velike. Vjerovanje poklanjamo Presvetom Trojstvu; Bogu Ocu, Bogu Sinu, Bogu Duhu Svetome. Suze su naše molitve vapajne, blagoslovi ih Bože stavi ih u bisere svete krunice, da Blažena Djevica Marija sa malim anđelima za naše boljenice moli, da se tugovanje u nadu pretvori. Preobraženje okova molimo, putem križnog puta milost da zaslužimo. Oče tako smo nemoćni i grešni, stradali smo na putu zemaljskome, rane nam krvare… krv i znoj naš sjeća se pregorke muke Kristove, zato nam molim te zbog njegovog tužnog razapeća pregorkog, zbog probodenog Presvetog srca sina tvog nevinog usliši molitve. Dođi dobri Jahve, u doline rascviljene nepravdom, udijeli nam pravdu svoju presvetu. Uspravi kosti bolne, da za tebe plešu, da te raduju. Gorčina kapka na srce, plačemo od neutješenosti… slatkoće nam rajske podari Bože Duše Sveti, ti si nam nada najveća koju nam šalje Krist kralj. Presveto Trojstvo smiluj nam se zbog milosti tvoje velike, zbog pokajanja i uzdaha naših molitvenih, amen!

Uđi u jutro, dan i noć milosti Božja.
Uđi u suze i krvotok naš…
Uđi u udah i izdah,
budi disanje naših pluća…
Podari nam svoj blagoslov rajski, amen!

Sa ljubavlju i vjerom Trojedinom Bogu i kao melem braći i sestrama, sestrica u Kristu Ana Emanuela,

Imam i ja aureolu, iznad mi sja, sva je od trnja Isusova, ruže na njoj izniknu kada mu hvalospjeve poklanjam.

Obuku me anđeli u odoru Jeruzalemske ratnice, život me mačuje bolom, ali ja snagom Duha Svetoga ustajem znam da Bog od mene traži nešto poput posljednje bitke za pravdu, ljubav i mir… moje će Kristovi podržati, sa mnom se molitvom boriti za pobjedu svete ljubavi!

Toliko snažno virujem da je Bogu moguće da me u snu obuče u novo ozdraviteljsko ruho za koje molim i da me jednog milosnog jutra zaškakljucaju krila svetog anđela čuvara probudivši me u uslišanju!

Ja tuge obojim u dugine boje ljubavlju srca molitvenoga!🌈 Ja postanem umjetnica Božja! Sreću vizija rajskih srcem i dušom oslikavam, umoriti će se i onaj koji drži ptičicu Božju okovanu u lance i one njegove sile zle što me bičuju. Hoćeš Zmaju ostati ćeš bez vatre pogane jer ti ISUS neće dopustiti da me robuješ toliko. Vidiš da ti ne ide, zlo Božjima ne smije oduzeti radost, i u bolovima ću zazivati pomoć Duha Svetoga i on sa melemom rajskim dolazi, uvijek da utješi… Možda me nitko ne prihvati ovako okovanu, ali dovoljno mi je da sam Božja. Da mi iz srca ljubav izranja, da volim cijeli svijet ljubavlju koja mi je od Krista darovana. Ipak sam duša nebeska, takve vole samo Božji iskreni… pri rođenju mi životu darovani. Tko me je našao našao me je sa ljubavlju i ostao.

Što donosi novi list života… čini se sličan je onom od juče manje više … a ustvari svaki nam je dan od Boga dan da u njemu sami zapišemo svoje nebeske nade… svoj šapat srca… svoju istinsku vjeru… svaki dan je stvoren da sa ljubavlju prema Bogu mislimo o vječnosti… jer dan za danom prolazi da bi se približili milosnom trenutku dodira sa svetim, blaženim postojanjem. Prošlo me je puno toga, ali ljubav me sveta nije prošla…. stalna mi je misao. I to je ono pravo...moj istinski put… je Isus i Bogorodica. Obasjava me milost rajska Očeva i ruka moja biva blagoslovljena nadahnućem Tješitelja Duha Svetoga, lipšeg nema… lipše ne postoji u ovoj suznoj dolini. Samo ljubav je poziv sviju nas… stvoreni smo da volimo…da se klanjamo Svevišnjem u vijeke! I svaki dan nam Gospodin daruje milost da to shvatimo… da se u potpunosti obratimo, blagoslovljena je milost Božja!

ANA EMANUELA, Bilaj

PODIJELI