FOTO:J.Jurčević/www.put-istina-zivot.com/

Gospodine pogledaj na moj Hrvatski narod koji pati mnogo ih je koji se više ne znaju nasmijati jer se boje budućnosti. Boje se jutra hoće li svojoj djeci moći dati bar jednu marku kada krenu u školu? Hoće li imati od čega napraviti jedan obrok ?Hoće li imati dovoljno drva za ogrjev ? Hoće li će biti izbačeni iz stana jer nisu mogli plaćati stanarinu?Svaku noć jutro tijelo i želudac su u grču, knedla u grlu jer ne dobivaju plaću koju su mukotrpno zaradili ili nemaju posla. Gospodine Isuse sa suzama u očima pogledom uprtim u tvoj Križ i čvrstom vjerom i nadom u tvoju providnost predajem ti svu svoju bracu i sestre koji trpe i nose teške križeve.Znam Isuse da ih nećeš ostaviti same jer ni mene i moju obitelj nisi ostavio. Ne boj te se molite predaj te otvorite vrata Kristu Hvala ti Isuse moj ljubljeni na svemu.Amen Aleluja

Biljana B.

 

Ti si blagoslovio zemlju, zalio si je i bogato napunio potokom Božjim punim vode; daješ da joj uspijeva žito; tako si je opremio“.

( Psalam 65, 9 )

 

Molitva za domovinu Hrvatsku napisana iz srca

FOTO: PUT,ISTINA I ŽIVOT

Molitva za domovinu Hrvatsku napisana iz srca
Molitve napisane za domovinu Hrvatsku je inicijativa pokrenuta od branitelja a svakodnevno objavljujemo na portalu PUT,ISTINA I ŽIVOT (www.put-istina-zivot.com) u kategoriji ” Molitva za domovinu Hrvatsku napisana iz srca” a neke molitve će se čitati u nekoliko molitvenih zajednica pred Presvetim.Sestro i brate ako želiš pisati svoje molitve iz srca za domovinu Hrvatsku pošalji nam na email adresu [email protected] i mi ćemo ih objaviti na portalu.Neka vas prati Božji blagoslov!

FACEBOOK STRANICA

 “Molitva za domovinu Hrvatsku napisana iz srca “

Poštovani i dragi čitatelji i pratitelji portala PUT,ISTINA I ŽIVOT,
ako vjeruješ u Boga i ako voliš i moliš za svoju domovinu Hrvatsku,sve “Molitve za domovinu Hrvatsku napisane iz srca” možete pročitati i na Facebook stranici “Molitva za domovinu Hrvatsku napisana iz srca” Pozivamo vas da posjetite Facebook stranicu.

Ulaz na Facebook stranicu klikni na sličicu

NAPOMENA

Molimo sve osobe koje nam šalju molitvene nakane da u svoje osobne dnevne molitve kao i u Svete Mise uključuju i prikazuju sve molitelje i sve zajedničke molitvene nakane za koje molimo.Hvala i neka vas prati Božji blagoslov!

www.put-istina-zivot.com

 

 

PODIJELI