MOLITVA ZA DOMOVINU HRVATSKU!

Što bi bilo Domovino
Da te nema baš Hrvatska,
Gazila bi te, ja virujem
Tuđa čizma tada svaka.

Protjerani mi bi bili
Il robovi mi u tebi,
Pripozno nas ko Hrvate
Viruj meni niko ne bi.

Tuđinci bi tvoji bili
Stidili se sami sebe,
Ali hvala dragom Bogu
Što imamo mi sad tebe.

I zato se molim zate
I poštujem kao Mati,
Ako triba viruj meni
I život ću zate dati!

18.12.2020. Brat Bojan.

PUT,ISTINA I ŽIVOT

 

Isuse,pomozi Hrvatskom narodu da bude dobar i pozovi Ga da slijedi Tvoj put dobrote.Neka svaki Hrvat svojim životnim primjerom svjedoči vjeru i umjesto pohlepe,sebičnosti,mita i korupcije preko kojih radimo zlo bližnjima i vlastitom narodu,odaberemo dobro i dobrotom duhovno podignemo i obnovimo Hrvatsku.”Pobožnost čista i neokaljana pred Bogom i Ocem jest ova: pomagati sirotama i udovicama u njihovoj nevolji.” ( Jakovljeva 1,27 ). Hvala Ti Isuse! Zemljo Hrvatska Bog te blagoslovio!

( PUT,ISTINA I ŽIVOT – 18.12.2020. )

 

Ti si blagoslovio zemlju, zalio si je i bogato napunio potokom Božjim punim vode; daješ da joj uspijeva žito; tako si je opremio“.

( Psalam 65, 9 )

Molitva za domovinu Hrvatsku napisana iz srca

FOTO: PUT,ISTINA I ŽIVOT

Molitva za domovinu Hrvatsku napisana iz srca
Molitve napisane za domovinu Hrvatsku je inicijativa pokrenuta od branitelja a svakodnevno objavljujemo na portalu PUT,ISTINA I ŽIVOT (www.put-istina-zivot.com) u kategoriji ” Molitva za domovinu Hrvatsku napisana iz srca” a neke molitve će se čitati u nekoliko molitvenih zajednica pred Presvetim.Sestro i brate ako želiš pisati svoje molitve iz srca za domovinu Hrvatsku pošalji nam na email adresu [email protected] i mi ćemo ih objaviti na portalu.Neka vas prati Božji blagoslov!

FACEBOOK STRANICA

 “Molitva za domovinu Hrvatsku napisana iz srca “

Poštovani i dragi čitatelji i pratitelji portala PUT,ISTINA I ŽIVOT,
ako vjeruješ u Boga i ako voliš i moliš za svoju domovinu Hrvatsku,sve “Molitve za domovinu Hrvatsku napisane iz srca” možete pročitati i na Facebook stranici “Molitva za domovinu Hrvatsku napisana iz srca” Pozivamo vas da posjetite Facebook stranicu.

Ulaz na Facebook stranicu klikni na sličicu

NAPOMENA

Molimo sve osobe koje nam šalju molitvene nakane da u svoje osobne dnevne molitve kao i u Svete Mise uključuju i prikazuju sve molitelje i sve zajedničke molitvene nakane za koje molimo.Hvala i neka vas prati Božji blagoslov!

www.put-istina-zivot.com

 

 

 

PODIJELI