Dragi Bože. I danas Te molim za našu lipu domovinu Hrvatsku i sve njene Hrvate po ovome našemu bilom svitu. Pomozi nam, da se ponovo svi ujedinimo i budemo jedno tijelo i jedna duša kao što smo bili 1990 kad nam je bilo najteže. Želja mi je da se svi obrate Tvome Sinu a našemu Spasitelju Isusu Kristu i Njegovoj a i našoj Majci Blaženoj Djevici Mariji i Svetome Duhu jer jedino tako ujedinjeni možemo da sačuvamo našu didovinu, naša ognjišta i našu lipu domovinu Hrvatsku od svih neprijatelja koji je vrebaju da bi je uništili i stavili svoju vlast u njeno veliko srce. A to srce smo svi mi koji je još volimo, poštujemo i želimo za našu lipu domovinu. Svaki Hrvat domoljub, ma gdi on bio na ovome svijetu a nosi je u svom srcu neka je blagoslovljen Tvojom rukom. Dragi Bože molim Te usliši ovu moju molitvu! Amen! Aleluja!

Brat Bojan Kožica

 

Ti si blagoslovio zemlju, zalio si je i bogato napunio potokom Božjim punim vode; daješ da joj uspijeva žito; tako si je opremio“.

( Psalam 65, 9 )

 

 

Molitva za domovinu Hrvatsku napisana iz srca

FOTO: PUT,ISTINA I ŽIVOT

Molitva za domovinu Hrvatsku napisana iz srca
Molitve napisane za domovinu Hrvatsku je inicijativa pokrenuta od branitelja a svakodnevno objavljujemo na portalu PUT,ISTINA I ŽIVOT (www.put-istina-zivot.com) u kategoriji ” Molitva za domovinu Hrvatsku napisana iz srca” a neke molitve će se čitati u nekoliko molitvenih zajednica pred Presvetim.Sestro i brate ako želiš pisati svoje molitve iz srca za domovinu Hrvatsku pošalji nam na email adresu [email protected] i mi ćemo ih objaviti na portalu.Neka vas prati Božji blagoslov!

FACEBOOK STRANICA

 “Molitva za domovinu Hrvatsku napisana iz srca “

Poštovani i dragi čitatelji i pratitelji portala PUT,ISTINA I ŽIVOT,
ako vjeruješ u Boga i ako voliš i moliš za svoju domovinu Hrvatsku,sve “Molitve za domovinu Hrvatsku napisane iz srca” možete pročitati i na Facebook stranici “Molitva za domovinu Hrvatsku napisana iz srca” Pozivamo vas da posjetite Facebook stranicu.

Ulaz na Facebook stranicu klikni na sličicu

NAPOMENA

Molimo sve osobe koje nam šalju molitvene nakane da u svoje osobne dnevne molitve kao i u Svete Mise uključuju i prikazuju sve molitelje i sve zajedničke molitvene nakane za koje molimo.Hvala i neka vas prati Božji blagoslov!

www.put-istina-zivot.com

 

 

 

 

PODIJELI