Oče Nebeski,prikazujemo ti Tijelo i Krv,Dušu i Božanstvo tvoga preljubljenoga Sina Isusa Krista,sjedinjene s Njegovom pregorkom Mukom i svim današnjim Svetim Misama izrečenim širom svijeta,za područje na kojem živimo,za našu Domovinu i za cijeli Hrvatski narod. Molim te da prekineš svako prokletstvo,da dokineš svaku vlast i uporište Zloga,da uspostaviš vlast Krista Kralja Boga,da izliješ svoj Blagoslov,da se Ti proslaviš u ovoj Domovini i u ovom narodu,i da uspostaviš svoje Kraljevstvo. Da nam pošalješ Majku Mariju da nas zakrili svojim plaštem ljubavi,i svetog Mihaela s četama anđela da nas brane i čuvaju.To te molimo u Isusovo Presveto Ime.
Amen!

Ljiljana Vlajčević

 

„Ti si blagoslovio zemlju, zalio si je i bogato napunio potokom Božjim punim vode; daješ da joj uspijeva žito; tako si je opremio“.

( Psalam 65, 9 )

 

 

Molitva za domovinu Hrvatsku napisana iz srca

FOTO: PUT,ISTINA I ŽIVOT

Molitva za domovinu Hrvatsku napisana iz srca
Molitve napisane za domovinu Hrvatsku je inicijativa pokrenuta od branitelja a svakodnevno objavljujemo na portalu PUT,ISTINA I ŽIVOT (www.put-istina-zivot.com) u kategoriji ” Molitva za domovinu Hrvatsku napisana iz srca” a neke molitve će se čitati u nekoliko molitvenih zajednica pred Presvetim.Sestro i brate ako želiš pisati svoje molitve iz srca za domovinu Hrvatsku pošalji nam na email adresu [email protected] i mi ćemo ih objaviti na portalu.Neka vas prati Božji blagoslov!

FACEBOOK STRANICA

 “Molitva za domovinu Hrvatsku napisana iz srca “

Poštovani i dragi čitatelji i pratitelji portala PUT,ISTINA I ŽIVOT,
ako vjeruješ u Boga i ako voliš i moliš za svoju domovinu Hrvatsku,sve “Molitve za domovinu Hrvatsku napisane iz srca” možete pročitati i na Facebook stranici “Molitva za domovinu Hrvatsku napisana iz srca” Pozivamo vas da posjetite Facebook stranicu.

Ulaz na Facebook stranicu klikni na sličicu

NAPOMENA

Molimo sve osobe koje nam šalju molitvene nakane da u svoje osobne dnevne molitve kao i u Svete Mise uključuju i prikazuju sve molitelje i sve zajedničke molitvene nakane za koje molimo.Hvala i neka vas prati Božji blagoslov!

www.put-istina-zivot.com

 

 

 

PODIJELI