Bože, danas Te molim za narod Tvoj. Za ovaj mali Hrvatski moj. Blagoslovi Hrvate sve, ja Isuse Spasitelju molim Te. Ne dopusti zlima da ih gazi i vlada njima. Pruži im ruke svoje, pa da se zla uz Tebe ne boje. Pa da im jezici više ne psuju i po drugima da ne pljuju. Neka se sjete muke Tvoje. O Isuse blagoslovi Hrvate moje i Hrvatsku lipu našu, na ovoj planeti ko lipu čašu. Čuvaj ovaj narod Ti mali, jer su Te ipak ljubiti znali. Tvoja ih Ljubav nek ojača i grije, jer njihovo srce još za Tebe bije. Pogledaj Kriste u srca ta mala. Učini to molim Te i hvala. Amen! Aleluja!

Brat Bojan Kožica

Ti si blagoslovio zemlju, zalio si je i bogato napunio potokom Božjim punim vode; daješ da joj uspijeva žito; tako si je opremio“.

( Psalam 65, 9 )

 

Molitva za domovinu Hrvatsku napisana iz srca

FOTO: PUT,ISTINA I ŽIVOT

Molitva za domovinu Hrvatsku napisana iz srca
Molitve napisane za domovinu Hrvatsku je inicijativa pokrenuta od branitelja a svakodnevno objavljujemo na portalu PUT,ISTINA I ŽIVOT (www.put-istina-zivot.com) u kategoriji ” Molitva za domovinu Hrvatsku napisana iz srca” a neke molitve će se čitati u nekoliko molitvenih zajednica pred Presvetim.Sestro i brate ako želiš pisati svoje molitve iz srca za domovinu Hrvatsku pošalji nam na email adresu [email protected] i mi ćemo ih objaviti na portalu.Neka vas prati Božji blagoslov!

FACEBOOK STRANICA

 “Molitva za domovinu Hrvatsku napisana iz srca “

Poštovani i dragi čitatelji i pratitelji portala PUT,ISTINA I ŽIVOT,
ako vjeruješ u Boga i ako voliš i moliš za svoju domovinu Hrvatsku,sve “Molitve za domovinu Hrvatsku napisane iz srca” možete pročitati i na Facebook stranici “Molitva za domovinu Hrvatsku napisana iz srca” Pozivamo vas da posjetite Facebook stranicu.

Ulaz na Facebook stranicu klikni na sličicu

NAPOMENA

Molimo sve osobe koje nam šalju molitvene nakane da u svoje osobne dnevne molitve kao i u Svete Mise uključuju i prikazuju sve molitelje i sve zajedničke molitvene nakane za koje molimo.Hvala i neka vas prati Božji blagoslov!

www.put-istina-zivot.com

PODIJELI