Gospodine, danas Te molim za svakog pojedinog člana naše vlade, za svakog pojedinca koji kroz svoj posao/dužnost donosi odluke koje utječu na mnoštvo, na nas narod.
Molim Te , po svojoj svemoći i dobroti, dotakni srce svakog od njih. Smiluj im se i dopusti im da Te upoznaju tko god i kakvi god dosad bili. Umilnosti se da spoznaju kako njihov posao nije samo posao i neka uvide koliko je grešno misliti i činiti samo za svoju korist. Molim Te, prosvijetli ih , neka shvate, neka uvide koliko dobra kroz njihove pozicije, kroz njih Ti možes učiniti za čitavu zemlju, za čitav narod, za najpotrebitije. Neka Ti dopuste da djeluješ kroz Njih, objavi im se Gospodine, daruj im milost spoznaje, empatije i zelje da djeluju isključivo na slavu Tvoju, u skladu s Tvojim svetim zakonom, u skladu s moralom, na cast Tvoju i za dobrobit čovjeka. Vodi ih Sveti Boze u svakoj njihovoj odluci. Predajem ih Tebi. Neka ova zemlja i svaki budući zakon bude u skladu s Istinom, u skladu sa katoličkom predajom. Blagoslovi Hrvatsku i učini je svetom , pomozi nama svima da koračamo putem svetosti.
Amen

Andrea Kramarić

 

Slika. bl.Alojzije Stepinac

“Moramo svuda upozoravati i učiti, da sveti zanos i plemenito oduševljenje u izgrađivanju temelja mlade Države Hrvatske bude nadahnut strahom Božjim i ljubavlju za Božji zakon i njegove zapovijedi, jer će samo na Božjem zakon, a ne na lažnim načelima ovoga svijeta Država Hrvatska moći biti izgrađena na čvrstom temelju.”

Blaženi Alojzije Stepinac

Ti si blagoslovio zemlju, zalio si je i bogato napunio potokom Božjim punim vode; daješ da joj uspijeva žito; tako si je opremio“.

( Psalam 65, 9 )

Molitva za domovinu Hrvatsku napisana iz srca

FOTO: PUT,ISTINA I ŽIVOT

Molitva za domovinu Hrvatsku napisana iz srca
Molitve napisane za domovinu Hrvatsku je inicijativa pokrenuta od branitelja a svakodnevno objavljujemo na portalu PUT,ISTINA I ŽIVOT (www.put-istina-zivot.com) u kategoriji ” Molitva za domovinu Hrvatsku napisana iz srca” a neke molitve će se čitati u nekoliko molitvenih zajednica pred Presvetim.Sestro i brate ako želiš pisati svoje molitve iz srca za domovinu Hrvatsku pošalji nam na email adresu [email protected] i mi ćemo ih objaviti na portalu.Neka vas prati Božji blagoslov!

FACEBOOK STRANICA

 “Molitva za domovinu Hrvatsku napisana iz srca “

Poštovani i dragi čitatelji i pratitelji portala PUT,ISTINA I ŽIVOT,
ako vjeruješ u Boga i ako voliš i moliš za svoju domovinu Hrvatsku,sve “Molitve za domovinu Hrvatsku napisane iz srca” možete pročitati i na Facebook stranici “Molitva za domovinu Hrvatsku napisana iz srca” Pozivamo vas da posjetite Facebook stranicu.

Ulaz na Facebook stranicu klikni na sličicu

NAPOMENA

Molimo sve osobe koje nam šalju molitvene nakane da u svoje osobne dnevne molitve kao i u Svete Mise uključuju i prikazuju sve molitelje i sve zajedničke molitvene nakane za koje molimo.Hvala i neka vas prati Božji blagoslov!

www.put-istina-zivot.com

 

 

 

 

 

PODIJELI