FOTO:J.Jurčević/www.put-istina-zivot.com

Ljubav–čistoća ili? Današnje trend pitanje je: “Treba li živjeti čistoću prije braka ?” Moj odgovor na pitanje je vrlo jednostavan – DA. Ako kažete svojoj okolini “Moja cura i ja ćemo živjeti čistoću prije braka”, prvo dobacivanje će biti “Ma što pričaš gluposti, iskoristi to dok možeš”.
Današnji svijet se sveo na to ” iskoristi”, jer Sotona daruje ljude lijepim poklonom na kojem piše “Iskoristi brzo, jer se roba lako pokvari.” Svi mladi žele uživati, što je jasno. Ali, što se tiče međusobnih odnosa, tu treba stati na loptu i vidjeti što se “dobije” time ako se djevojku iskoristi. Povrijedili ste nju, ali i samog sebe!
Možda jesi faca u društvu, a one možda suze koje je doživjela poslije odnosa. Ma NEE, bitno da si ti #1 u društvu. Ako želiš biti faca, budi faca pa živi čistoću prije braka! Pitate se što ja znam o tome? Znam jer smo djevojka i ja živjeli tu predbračnu čistoću u kojoj smo se bolje upoznali, ali (nažalost) i shvatili da nismo jedan za drugoga. Bolje da je bilo tako, pa da nije potrajalo, pa brak, pa rastava. Tijekom tog življenja upoznat ćete se međusobno, saznat ćete ono što možda niste znali. Vjerujte mi! Danas je trend živjeti čistoću – budi i ti dio tog trenda.

 

Matija Tišljar

PODIJELI