Jedan  bivši kriminalac  koji je kroz svoj život više puta odsluživao kazne zbog kriminalnih radnji i koji je dobar dio života proveo je po zatvorima u Europi i Hrvatskoj. Na odsluženju zatvorske kazne u Lepoglavi u zatvoru je upisao Biblijski tečaj na kojem je razmatrajući Bibliju preko Božje riječi doživio obraćenje. Pokajao se i ispovijedio i u zatvoru je primio sakrament potvrde. Nakon izlaska iz zatvora na slobodi je nastavio živjeti novim životom ali na slobodi je ostao kratko. Ponovo je osumnjičen za jedno zlodjelo i krivo optužen. Mi objavljujemo njegovo pismo koje je poslao iz zatvora.
“Brate na samom početku primi Božji blagoslov od našega Gospodina Isusa Krisa Nazarećanina. Odgovoram na tvoje pismo. Želim ti reći da su me osudili na pet godina zatvora i prije Uskrsa smo se žalili na Vrhovni sud koji je ukinuo presudu i vratio predmet i moj slučaj na ponovo suđenje. Sada čekam početak ponovog suđenja i valjda će dati Bog da se ovo sve već jednom konačno završi. Tebi tvrdim a Bog mi je svjedok da me osuđuje moja grešna i kriminalna prošlost i bez obzira na moje obraćenje Bogu, ta prošlost će me progoniti cijeli moj život. Prošli put sam ti pisao da zamoliš Ivanku da mi pošalje nešto novaca. Pisao sam i velečasnom Vinku ali još nisam dobio odgovor. Brate, nitko mi se ne javlja i nitko mi ne piše. Imam osjećaj da sam napušten i da su mi svi okrenuli leđa. Moja obitelj, prijatelji i sva braća i sestre u Kristu. Ovdje u zatvorskoj ćeliji provodim dane u pisanju molitvi i duhovnih pjesmica. Jedino me to održava na životu i pomaže mi da ostanem normalan. Samo su mi Dragi Bog i Majka Marija ostali a oni su mi najbitniji. Jako mi je bitno da je Isus uz mene. Isus je jedino ime pod cijelim nebom. Njegove oči ćemo gledati jednoga dana kada se preselimo s ovoga svijeta i On će biti taj koji će nas spasiti ili osuditi po našim zaslugama. Kako moćno zvuči kada izgovaramo ime našega Uskrsloga Gospodina Isusa Krista. Na kraju, zamolio bih te da proširiš molitveni lanac za mene i da mi se Isus smiluje da izađem iz ove ćelije na slobodu jer sam ovdje pritvoren na pravdi.Svima me preporuči u molitvu; Zvonku, velečasnom Vinku, svome župniku, Misionarima Krvi Kristove, moliteljima i hodočasnicima kao i molitvenim zajednicama u Međugorju i na razne molitvene zajednice i molitvene grupe koje se mole za druge i njihove potrebe.
Na kraju ti šaljem pozdrav i blagoslov pa mi se javi.”
( Ime i prezime  ovog zatovorenika poznati su redakciji portala PUT,ISTINA I ŽIVOT. )

PODIJELITE S NAMA VAŠA ŽIVOTNA I DUHOVNA ISKUSTVA

Želite li podijeliti s nama vaše razmišljanje vezano za život,vaša razmišljanja i životna iskustva.Kako živite vjeru? Kako prakticirate duhovnost u svome životu kroz posao,obiteljske i međuljudske odnose?Možda trpite nepravdu na poslu ili kroz život.Kako se nosite s nepravdama?Kako vi zamišljate život u vjeri?Uglavnom pišite nam o vašim životnim iskustvima vjere i vaše tekstove nam šaljite na gmail [email protected] i vaše tekstove ćemo objaviti na portalu.Molimo vas da ako je moguće uz tekst pošaljete i vaše autorske fotografije koje ćemo objaviti uz vaš tekst.Hvala! Neka vas prati Božji blagoslov!

 

Podijelite s nama vaše svjedočanstvo

Poštovana braćo i sestre u Kristu, pratitelji portala PUT, ISTINA I ŽIVOT!
Jeste li vjernici, aktivni u svojim župama i molitvenim zajednicama? Koliko vas pohađa seminare i duhovne obnove ili hodočasti u razna rimokatolička svetišta? Na ovakvim mjestima ste sigurno dobili neizmjerne i velike milosti iz Božje ruke i sigurni smo da među vama ima onih koji su osjetili izravni Božji dodir pa možete svjedočiti o čudesnim ozdravljenjima, oslobođenjima od raznih duhovnih zarobljenosti i ovisnostima. Koliko vas je prošlo pješačka hodočašća ili vam je Gospodin pomogao u teškim životnim situacijama kada je sve izveo na dobro. Vjerujemo da ima puno raznih svjedočanstava gdje se Bog proslavio kroz vaš život. Bilo bi dobro da vaše svjedočanstvo ne zadržavate za sebe nego da ga podijelite javno s nama kako bi i druge osobe potaknuli na razmišljanje o Bogu. Upravo vaše svjedočanstvo može potaknuti druge da se obrate Bogu i da krenu Božjim putovima obraćenja srca. Vaše svjedočanstvo možete poslati na email adresu [email protected] i mi ćemo ga objaviti na našem portalu.
Napomena: “Bilo bi dobro da uz vaše svjedočanstvo pošaljete i autorsku fotografiju koja nije preuzeta s drugih web portala ili interneta da je objavimo uz vaše svjedočanstvo.“
Hvala vam i neka vaše svjedočanstvo bude poticaj onome tko ga bude pročitao da krene putem obraćenja jer taj Isusov put je PUT, ISTINA I ŽIVOT. Neka vas prati Božji blagoslov!

www.put-istina-zivot.com

 

PODIJELI