Isuse,ti vidiš moje srce i želim ti se zahvaliti što vidiš sve čežnje moga srca i što vjerujem da sve ono što je u skladu s tvojom voljom ispunjavaš a ono loše čistiš svojom Predragocjenom Krvlju.Hvala ti Isuse što Tvoja Predragocjena Krv teče mojim krvotokom i što ispunjava moje srce i čisti ga od svake oholosti i što moju oholost pretvaraš u poniznost.Hvala ti Isuse,što si Ti pobjednik moga srca i što me kroz sakrament ispovijedi oslobađaš i čistiš od grijeha i što me jačaš.Isuse,velik si i Hvala ti na svemu!

 

Na svemu zahvaljujte;jer je to Božja volja u Kristu Isusu za vas.

( 1 Solunjanima 5,18 )

 

( PUT,ISTINA I ŽIVOT – 22.08.2020. )

 

ZAHVALA GOSPODINU ISUSU IZ DUBINE SRCA: “Hvala Ti Isuse…”

PUT,ISTINA I ŽIVOT

Poštovana i draga braćo i sestre u Kristu! Ovdje možete ostavljati vaše molitvene zahvale koje će se čitati pred Presvetim u nekoliko molitvenih zajednica. Vašu zahvalu napišite iz srca i svojim riječima. Započnite npr. ovako “Hvala Ti Gospodine Isuse…(dalje napišite svojim riječima). Vašu molitvenu zahvalu pošaljite na email adresu [email protected].com a mnoge ćemo objaviti i ovdje na portalu. Nikada ne smijemo zaboraviti zahvaljivati Isusu jer On je naš PUT, ISTINA I ŽIVOT…HVALA TI I SLAVA ISUSE!

NAPOMENA

Molimo sve osobe koje nam šalju molitvene nakane da u svoje osobne dnevne molitve kao i u Svete Mise uključuju i prikazuju sve molitelje i sve zajedničke molitvene nakane za koje molimo.Hvala i neka vas prati Božji blagoslov!

www.put-istina-zivot.com

PODIJELI