Isuse,želim ti se zahvaliti što usprkos tolikom čekanju i samoći si priredio pravu djevojku za mene i zahvaljujem ti što si mi podario onu za koju sam te molio.Toliko godina sam čekao na tu ljubav i konačno je dočekao i što mogu reći da ti Hvala na tom susretu koji se približava.Hvala ti Isuse na svakom trenutku koji ću provesti s voljenom osobom.Hvala ti Isuse jer je ona onakva za kakvu sam te molio.Želim da te uskoro zajedno hvalimo i slavimo u svakom trenutku u kojem budemo proveli zajedno.Velik si Isuse i činiš djela velika i zato Hvala ti do Neba!

Na svemu zahvaljujte;jer je to Božja volja u Kristu Isusu za vas.

( 1 Solunjanima 5,18 )

 

( PUT,ISTINA I ŽIVOT – 10.08.2020. )

 

ZAHVALA GOSPODINU ISUSU IZ DUBINE SRCA: “Hvala Ti Isuse…”

PUT,ISTINA I ŽIVOT

Poštovana i draga braćo i sestre u Kristu! Ovdje možete ostavljati vaše molitvene zahvale koje će se čitati pred Presvetim u nekoliko molitvenih zajednica. Vašu zahvalu napišite iz srca i svojim riječima. Započnite npr. ovako “Hvala Ti Gospodine Isuse…(dalje napišite svojim riječima). Vašu molitvenu zahvalu pošaljite na email adresu [email protected] a mnoge ćemo objaviti i ovdje na portalu. Nikada ne smijemo zaboraviti zahvaljivati Isusu jer On je naš PUT, ISTINA I ŽIVOT…HVALA TI I SLAVA ISUSE!

NAPOMENA

Molimo sve osobe koje nam šalju molitvene nakane da u svoje osobne dnevne molitve kao i u Svete Mise uključuju i prikazuju sve molitelje i sve zajedničke molitvene nakane za koje molimo.Hvala i neka vas prati Božji blagoslov!

www.put-istina-zivot.com

 

PODIJELI