Svaki čovijek je rođen kao sebično biće i ta sebičnost ga tjera da uzima sve sebi.Sebične osobe gomilaju sebi materijalno bogatstvo ali kada se sebična osoba obogati shvati da od sebičnosti nema koristi ni zadovoljstva.Hvala ti Isuse jer si prosvijetlio mnoge ljude i njihova srca koji su shvatili da od gomilanja materijalnog bogatstva nema sreće niti zadovoljstva.Hvala ti Isuse jer si otkrio mnogima istinu koja govori da je zadovoljstvo i radost u malim stvarima i da od sebičnosti nema baš puno koristi.Hvala ti Isuse jer si otkrio mnogim ljudima da su sebične osobe nezdrave osobe čije je srce ispunjeno velikom tugom i žalošću.Hvala ti Isuse jer blagoslivljaš sve one koji su sebedarni i koji pomažu svojim bližnjima.Hvala ti Isuse jer se proslavljaš kroz dobre ljude i dobra djela.Neka ti je vječna Hvala i Slava Isuse!

( PUT,ISTINA I ŽIVOT – 16.07.2020. )

 

Na svemu zahvaljujte;jer je to Božja volja u Kristu Isusu za vas.

( 1 Solunjanima 5,18 )

ZAHVALA GOSPODINU ISUSU IZ DUBINE SRCA: “Hvala Ti Isuse…”

Poštovana i draga braćo i sestre u Kristu! Ovdje možete ostavljati vaše molitvene zahvale koje će se čitati pred Presvetim u nekoliko molitvenih zajednica. Vašu zahvalu napišite iz srca i svojim riječima. Započnite npr. ovako “Hvala Ti Gospodine Isuse…(dalje napišite svojim riječima). Vašu molitvenu zahvalu pošaljite na email adresu [email protected] a mnoge ćemo objaviti i ovdje na portalu. Nikada ne smijemo zaboraviti zahvaljivati Isusu jer On je naš PUT, ISTINA I ŽIVOT…HVALA TI I SLAVA ISUSE!

NAPOMENA

Molimo sve osobe koje nam šalju molitvene nakane da u svoje osobne dnevne molitve kao i u Svete Mise uključuju i prikazuju sve molitelje i sve zajedničke molitvene nakane za koje molimo.Hvala i neka vas prati Božji blagoslov!

www.put-istina-zivot.com

PODIJELI