Hvala ti Isuse na svakoj duši obraćenoj. Hvala ti Isuse na svakoj duši izliječenoj koju su mučile duhovne boli. Hvala ti Isuse na svakoj duši spašenoj. Hvala ti Isuse na svakoj duši prosvijetljenoj. Hvala ti Isuse na čistoći koju nam obraćenjem daruješ. Hvala Ti na Miru koji nas ostavljaš u nutrini našeg bića. Hvala Ti na spokoju duše koji nas prožima. Hvala Ti Isuse na blagoslovu kojim nas blagoslivljaš. Hvala Ti Isuse jer si uvijek uz nas ! Hvala Ti jer nam pravi put pripravljaš !

( Zahvalnu molitvu prema nadahnuću napisala Ankica Čolić – 08.07.2020. )

 

Na svemu zahvaljujte;jer je to Božja volja u Kristu Isusu za vas.

( 1 Solunjanima 5,18 )

ZAHVALA GOSPODINU ISUSU IZ DUBINE SRCA: “Hvala Ti Isuse…”

Poštovana i draga braćo i sestre u Kristu! Ovdje možete ostavljati vaše molitvene zahvale koje će se čitati pred Presvetim u nekoliko molitvenih zajednica. Vašu zahvalu napišite iz srca i svojim riječima. Započnite npr. ovako “Hvala Ti Gospodine Isuse…(dalje napišite svojim riječima). Vašu molitvenu zahvalu pošaljite na email adresu [email protected] a mnoge ćemo objaviti i ovdje na portalu. Nikada ne smijemo zaboraviti zahvaljivati Isusu jer On je naš PUT, ISTINA I ŽIVOT…HVALA TI I SLAVA ISUSE!

NAPOMENA

Molimo sve osobe koje nam šalju molitvene nakane da u svoje osobne dnevne molitve kao i u Svete Mise uključuju i prikazuju sve molitelje i sve zajedničke molitvene nakane za koje molimo.Hvala i neka vas prati Božji blagoslov!

www.put-istina-zivot.com

 

PODIJELI