Zahvaljujemo ti se Isuse na svima koji danas uspijevaju ostvariti nove kontakte i na svima koji pripadaju tvome stadu ali su različiti.Hvala ti na svima koji pripadaju rimokatoličkoj,grkokatoličkoj i svim crkvama koje su okrenute prema Vatikanu i Svetom Ocu Papi…Hvala ti Isuse na braći i sestrama koji pripadaju pravoslavnim i protestantskim crkvama…Hvala ti Isuse na svima koji su ostvarili kršćansko bratstvo,sestrinstvo i suradnju…Hvala ti Isuse na svim porušenim zidovima predrasuda i na međusobnom poštovanju i suradnji koje se između kršćana koji pripadaju različitim crkvama svakodnevno događaju…Isuse,rekao si ” „Tko nije protiv nas za nas je.” ( Evanđelje – Mk 9, 38-43.45.47-48 )… Hvala ti na svakom kršćaninu koji misli da je pravovjeran a da prihvaća onoga tko misli da je heretik ili da nije ispravan.Ti si Isuse ljubav i Hvala ti što približavaš kršćane jedne drugima u duhu ljubavi….Molimo te Isuse za jedinstvo kršćana…Hvala ti na onome trenutku koji će se jednoga dana dogoditi kada će se svi kršćani ujediniti…Neka ti je vječna Hvala i Slava Isuse!

( PUT,ISTINA I ŽIVOT – 16.06.2020.)

ZAHVALA GOSPODINU ISUSU IZ DUBINE SRCA: “Hvala Ti Isuse…”

Poštovana i draga braćo i sestre u Kristu! Ovdje možete ostavljati vaše molitvene zahvale koje će se čitati pred Presvetim u nekoliko molitvenih zajednica. Vašu zahvalu napišite iz srca i svojim riječima. Započnite npr. ovako “Hvala Ti Gospodine Isuse…(dalje napišite svojim riječima). Vašu molitvenu zahvalu pošaljite na email adresu [email protected] a mnoge ćemo objaviti i ovdje na portalu. Nikada ne smijemo zaboraviti zahvaljivati Isusu jer On je naš PUT, ISTINA I ŽIVOT…HVALA TI I SLAVA ISUSE!

 

NAPOMENA

Molimo sve osobe koje nam šalju molitvene nakane da u svoje osobne dnevne molitve kao i u Svete Mise uključuju i prikazuju sve molitelje i sve zajedničke molitvene nakane za koje molimo.Hvala i neka vas prati Božji blagoslov!

www.put-istina-zivot.com

PODIJELI