Hvaljen Isus i Marija domovino najmilija,

Ti Hrvatska Majko mila, živa zdrava ti nam bila. Evo molim Boga zate, neka cili svit zna zate, da si meni kao Mati, braća i sestre svi Hrvati. Razišli se mi po svitu za koricu tuđeg kruva dok i tamo bura duva. Isto ko i kod nas vije dok tuđin se nama smije. Zbog toga se Bogu molim jer te Hrvatska moja volim. Ti nam živa zdrava budi i svi u tebi dragi ljudi. Nek nas Božija Ljubav prati i sve iseljene tebi vrati. Pa da bude ko što prije da se svako dite smije. Domovino draga mila viruj da nas svugdi ima al u srcu ti si našem i da to baš nama paše. I ako smo mi daleko da te volimo ja ti rekoh. U srcu si našem živa ti Hrvatska Domovino mila!

 Brat Bojan Kožica

 

„Ti si blagoslovio zemlju, zalio si je i bogato napunio potokom Božjim punim vode; daješ da joj uspijeva žito; tako si je opremio“.

( Psalam 65, 9 )

 

Molitva za domovinu Hrvatsku napisana iz srca

FOTO: PUT,ISTINA I ŽIVOT

Molitva za domovinu Hrvatsku napisana iz srca
Molitve napisane za domovinu Hrvatsku je inicijativa pokrenuta od branitelja a svakodnevno objavljujemo na portalu PUT,ISTINA I ŽIVOT (www.put-istina-zivot.com) u kategoriji ” Molitva za domovinu Hrvatsku napisana iz srca” a neke molitve će se čitati u nekoliko molitvenih zajednica pred Presvetim.Sestro i brate ako želiš pisati svoje molitve iz srca za domovinu Hrvatsku pošalji nam na email adresu [email protected] i mi ćemo ih objaviti na portalu.Neka vas prati Božji blagoslov!

FACEBOOK STRANICA

 “Molitva za domovinu Hrvatsku napisana iz srca “

Poštovani i dragi čitatelji i pratitelji portala PUT,ISTINA I ŽIVOT,
ako vjeruješ u Boga i ako voliš i moliš za svoju domovinu Hrvatsku,sve “Molitve za domovinu Hrvatsku napisane iz srca” možete pročitati i na Facebook stranici “Molitva za domovinu Hrvatsku napisana iz srca” Pozivamo vas da posjetite Facebook stranicu.

Ulaz na Facebook stranicu klikni na sličicu

NAPOMENA

Molimo sve osobe koje nam šalju molitvene nakane da u svoje osobne dnevne molitve kao i u Svete Mise uključuju i prikazuju sve molitelje i sve zajedničke molitvene nakane za koje molimo.Hvala i neka vas prati Božji blagoslov!

www.put-istina-zivot.com

 

PODIJELI