Autor: PUT,ISTINA I ŽIVOT
 
 
 
FOTO: Angelika Teinzer/www.put-istina-zivot.com

Sve više se nas okreće vjeri i duhovnosti, spoznajemo da nam je potrebna kao hrana i voda. Iskustvo svako je za sebe, moje razmišljanje o tome vidim da mi je potrebna molitva, iskrena ona koja iz srca dolazi, razgovor s Bogom živim, uzdanje u njegovu riječ. Svjesna sam da ne mogu živjeti a da ne griješim, ali nastojim da što manje vrijeđam Boga svojim življenjem. Kad sam ljuta kažem sebi budi strpljiva i molim za strpljivost, kad sam bolesna molim se za ozdravljenje, duha svetog da providi pute, kad me je strah, predajem se u njegove ruke s pouzdanjem i vjerom da je uz mene, samo on zna što je za mene najbolje i po njegovoj volji molim da sve bude. Kad plačem, najviše se povežem s njim jer milost njegovu osjetim, suze same teku i duša zna da imam blagoslov jer sam njegovo dijete koje me voli. U osamljenosti molim za nadu i vjeru u ljubav, ljubav onog koji je stvoren za mene, molim za nas da se prepoznamo po duhu svetom, duhu ljubavi. U tišini svoje molitve, duša moja čuje i piše.

 
Sve je dobro drago dijete, nemoj se brinuti bit ćeš blagoslovljena od oca svoga, budi mirna u duši svojoj, budi sretna, ja sam s tobom sad i uvijek. Moli se mojoj majci s pouzdanjem i vjerom, i živi sretan život, bog će ti uslišati sve tvoje prošnje, dobro si dijete. Ne boj se ljubavi ničega jer ja sam s tobom. Neka te prati božji mir i blagoslov, nemoj misliti da je ovo tvoja svijest to sam ja tvoj stvoritelj koji ti piše. Blagoslovljeno dijete, smiri se i budi strpljiva sa svima, ozdravit će duša tvoja. Sve su moja dijela na tebi prikazana. I bolest je jedno od njih, trpljenje te nagrađuje, samo budi jaka i vjeruj mi, da će sve biti dobro. Sve suze i boli koje idu i sad su blagoslovljene od oca tvoga. Smiri se dijete drago, tu sam pored tebe, ja te gledam, ja te pratim, ja te čuvam. Budi mi vjerna to je sve što od tebe tražim. Mir s tobom. Hvala ti oče nebeski na ovome što pišem i mislim, moje misli ili ne , ja vjerujem da su od tebe došle. Neka su blagoslovljene riječi na ovom papiru i tvoji prsti koji ovo sve pišu. Hvala oče, hvala Isuse, hvala Gospe, hvala Duše sveti. Volim te oče nebeski.
 
Bože moj sve ovo dolazi od tebe, moja duša se stopi ovako i čezne za tobom, vjerujem da si ti uz mene, molim za oprost svih mojih grijeha kad uvrijedih tebe svoje najmilije dobro, oprosti oče. Samo te molim da uvijek osjetim ruku tvoju kad mi treba, kad mi je teško, molim te bože. Smiluj mi se po milosrđu svome, usliši me oče.
 
 
 

 

Poštovani pratitelji portala,

ovim putem vas pozivamo na suradnju.Vaša svjedočanstva iz života i vjere,vaše autorske radove tekstove i pjesmice,vjerske,duhovne ili domoljubne tematike koje niste objavljivali na drugim portalima ili drugim medijima,VIDEO CLIPOVE možete nam poslati na email put.istina.zivot.info@gmail.com  mi ćemo ih objaviti.Također vas molimo da uz tekst pošaljete i autorske fotografije koje nisu skinute s drugih portala.Hvala i neka vas prati Božji blagoslov!

www.put-istina-zivot.com

PODIJELI