Hvala ti Isuse što nas ne ostavljaš niti onda kada zapuštamo svoju dušu.Kada naše srce bude puno korova grijeha i kada ne njegujemo našu dušu ti uvijek misliš na nas i svojom ljubavlju zalijevaš našu dušu i srce.Hvala Ti Isuse što nas potičeš kada se zapustimo da počnemo njegovati svoju dušu i srce rijekama žive vode i rijekama vjere.Hvala ti Isuse jer tada čupaš korov grijeha iz naših srdaca i što ponovo postajemo novi ljudi i novi kršćani.Hvala ti Isuse na novim prilikama.

( PUT,ISTINA I ŽIVOT – 06.06.2020. )

 

ZAHVALA GOSPODINU ISUSU IZ DUBINE SRCA: “Hvala Ti Isuse…”

Poštovana i draga braćo i sestre u Kristu! Ovdje možete ostavljati vaše molitvene zahvale koje će se čitati pred Presvetim u nekoliko molitvenih zajednica. Vašu zahvalu napišite iz srca i svojim riječima. Započnite npr. ovako “Hvala Ti Gospodine Isuse…(dalje napišite svojim riječima). Vašu molitvenu zahvalu pošaljite na email adresu [email protected] a mnoge ćemo objaviti i ovdje na portalu. Nikada ne smijemo zaboraviti zahvaljivati Isusu jer On je naš PUT, ISTINA I ŽIVOT…HVALA TI I SLAVA ISUSE!

 

NAPOMENA

Molimo sve osobe koje nam šalju molitvene nakane da u svoje osobne dnevne molitve kao i u Svete Mise uključuju i prikazuju sve molitelje i sve zajedničke molitvene nakane za koje molimo.Hvala i neka vas prati Božji blagoslov!

www.put-istina-zivot.com

 

 

PODIJELI