Ova zgrada danas pripada centru za Život, i svjedoči snagu molitve!

 

 

Ogromna zgrada u Aveniji Ransom 72 izgrađena je potkraj 19. stoljeća kao židovska sinagoga. Nakon što su se mnogo godina okupljali tamo i štovali Boga, ubrzo je prodana Grčkoj pravoslavnoj Crkvi Presvetog Trojstva, no nakon što su je prerasli u broju, odlučili su je prodati. Godine 1994. kupila ju je velika aborterska korporacija. Tako je zgrada u kojoj se stotinama godina slavio Gospodin postala zastrašujuće mjesto smrti – klinika za žene Heritage, odnosno najveći centar za pobačaje u zapadnom Michiganu. Tijekom idućih osam godina u toj zgradi abortirano je oko 20 tisuća nevine djece. Mnogi kršćani bili su uznemireni tom činjenicom te su se non stop udruživali i molili kako bi tu zgradu povratili Bogu. Nikako im nije uspijevalo i svi njihovi napori su propadali.

Ubrzo su osnovali udruženje Life International koje je za cilj imalo otvaranje centra za pomoć trudnicama u svakoj zemlji na svijetu gdje se izvode abortusi, dio njihova plana bio je kupnja zgrade Ransom 72.

Napokon su uz pomoć donatora i lokalnih poduzetnika godine 2003.  dali snažnu ponudu za kupnju te zgrade koju aborterska korporacija nije mogla odbiti i zgrada je pripala organizaciji. Klinika za pobačaje je zatvorena, i nakon pet dana Life International je krenuo prekrajati je u svoje svjetsko sjedište. Već prvog dana molitelji su se okupili ispred zgrade i molili oslobođenje, a prve nedjelje grupa od 9 članova okupila se u predvorju zgrade s nakanom da se zgrada i duhovno pročisti i vrati Bogu.

Netko je predložio, zašto ne bismo započeli molitvu tamo gdje su svakog jutra započeli abortusi? Prijedlog je prihvaćen.

Okupili su se u krug, uhvatili za ruke i žarko se molili za oslobođenje. Nakon što je direktor  organizacije rekao: Amen, tišina prazne zgrade bila je razbijena. Velika čelična vrata koja su bila zatvorena zasunom nasilno su otvorena prema van i udarila u cigleni zid zgrade prema ulici. Svi koji su tamo stajali osjetili su navalu hladnog zraka koji je izašao kroz vrata. Nekoliko sekundi kasnije osjetili su  lagani lahor kako ide prema unutra. Bili su začuđeni, imali su osjećaj kao da je nešto snažno u žurbi izašlo van.

Nedugo nakon toga u zgradu je ušla žena kroz prednja vrata i upitala: ‘Što ste napravili s demonom?’

Zbunjeni su je upitali: ‘Oprostite, ali s kakvim demonom? O čemu govorite?’

Znate, rekla je, ‘s mišičavim kipom demonske figure koji je bio postavljen na vrhu ove zgrade. Stalno prolazim ovuda i uvijek je vidim. Danas nije ovdje, pa me zanima kako ste ga maknuli?’

Molitelji su bili zbunjeni te joj pojasnili da nikakvog kipa nije bilo. Ali s obzirom na to da je žena bila vrlo ozbiljna shvatili su da je očito da je ona vidjela nešto – nešto što više nije bilo tamo.

Po njihovoj molitvi, dogodio se duhovni prijenos ove zgrade, demon smrti bio je prisiljen napustiti mjesto pa je mjesto zastrašujuće smrti postalo mjesto života, svjetski centar za Život što je uistinu čudesno svjedočanstvo o Božjoj providnosti, upornosti, strpljenju i oslobođenju!

Informacije su preuzete iz knjige: 40 dana za život – otkrijte što je Bog učinio …. zamislite što može učiniti

 Izvor: Dnevno.hr
PODIJELI