Gospodine, zahvaljujem se na daru vjere, svima, koji spoznamo tvoju snagu ljubavi, koju nam daješ, molim da se još vise otvaraju naša srca u jedinstvu vjere. Molim te za sve nas, osobito one koji te svojom poniznošću, nose u srcu , koji te prepoznaju u duhu istine i ljubavi, u snazi vjere ,s radosti i pouzdanjem,utječu se k tebi.

 
Posebno te danas molim za naše nogometaše, poniznog dobrog i skromnog izbornika, kao i našeg  najdražeg kapetana tima. Takva srca trebamo, takve osobe koji svojim primjerom daju snagu u vjeru, poniznost i svetu strpljivost. U ovom jedinstvu ljubavi i vjeri privuci nas Gospodine još vise i jače, da ojača naša vjera, radost,snaga, ljubav za Tebe,da njihov trud bude nagrađen samo po tvojoj volji. Samo neka je tvoj blagoslov za sve nas.
 
Volimo te Isuse Kriste.
 
S.V.

 

Ako imate dara od Boga ali i nadahnuća,napišite vašu opću nakanu tj. molitvu iz srca pa nam pošaljite na email adresu [email protected] i vašu molitvu ćemo objaviti na portalu.Također neke molitve će se čitati u nekoliko molitvenih zajednica i pred Presvetim.Budite i vi dio naše male virtualne zajednice.Neka vas prati Božji blagoslov!

Izvor: www.put-istina-zivot.com

PODIJELI