Psihološki kutak

164

Naša stručna suradnica gđa dr. Lovorka Brajković, klinička psihologinja, zaposlena je u KBC Zagreb. Kao vanjski suradnik sudjeluje u dodiplomskoj i poslijediplomskoj edukaciji psihologa na Filozofskom fakultetu, mentor je psiholozima pripravnicima u području kliničke psihologije, asistentica je na katedri Medicinske psihologije Medicinskog fakulteta u Mostaru, a sudjeluje i u dodiplomskoj i poslijediplomskoj nastavi Medicinskog fakulteta u Zagrebu.
Aktivno sudjeluje u programima psihološke pomoći žena oboljelih od karcinoma, osoba s dijagnosticiranom kroničnom boli te osoba kojima je nužna palijativna skrb.

Završila je petogodišnju edukaciju iz područja transakcijske analize, edukaciju iz grupne analize, autogenog treninga te petogodišnju edukaciju iz psihoterapije psihoseksualnih smetnji i poremećaja.

Aktivno sudjeluje u radu udruge Sirius koja se bavi psihološkim savjetovanjem, edukacijom i istraživanjem.

Članica je više domaćih i međunarodnih društava iz područja psihologije, psihijatrije te psihoterapije.

Aktivno je sudjelovala na više međunarodnih i domaćih stručnih i znanstvenih skupova te objavila 15-ak radova. Autorica je knjige iz područja psihologije za srednje strukovne škole.

Stručni i znanstveni interes fokusiran je na područje kliničke psihologije te pozitivne psihologije, dok je profesionalni interes dr. Brajković usmjeren proučavanju i istraživanju koncepta zadovoljstva životom.

Smatrate li da imate neka pitanja za našu psihologinju, bez ustručavanja se javite našoj stručnoj suradnici koja će, ovisno o stupnju zauzetosti na poslu, nastojati odgovoriti u razumnom roku na vaša pitanja. Presretni smo što je gospođa dr. Brajković prihvatila ovu suradnju.

{aicontactsafeform pf=8|use_css=1|aics_name=default name|field2_name=value field2}

PODIJELI