Tko čini ovu posvetu svaki dan, nemoguće mu je propasti!

 

FOTO:J.Jurčević/www.put-istina-zivot.com/

Nalazimo se u dobu velikih ratova, velike gladi – gladi za istinom i ljubavi jer pokvarenost sve pokriva i skriva, dobu velike izopačenosti prema čovjeku. U dobu podjela, i dobu koje se na mnogo načina može pripisati najavljenim posljednjim vremenima za čovječanstvo. Vremenima kojima će zavladati Antikrist, sotonin sluga, vremenima koja će biti potpuno u vlasti Sotone, vremenima tame u kojima će Sotona misliti da je pobijedio.

Naravno nije, jer tek tada, kad svijet bude u njegovoj vlasti dogodit će se trijumf Marijina Bezgrešnog Srca, da se ispuni što je Pisano. Bit će to slično kalvarijskom danu, kad su u trenutku Isusove smrti na križu svi pomislili da je – gotovo. Ali nije bilo, trijumf Uskrsnuća tek je tada uslijedio!

No, veliki petak svi moramo proći, kao Crkva, kao jedno s Isusom Kristom. Marija sada okuplja svoju četu svećenika i laika koji će trijumfirati s Kristom u onaj dan. Možemo biti dio njih.

Na današnji blagdan Bezgrešnog Srca Marijina dobro se prisjetiti da nam je Marija, Majka dala važne upute kako postati djelom tog trijumfa i kako bi se zaštitili od onoga što je već jako prisutno, ali bit će još snažnije.

Blažena Djevica Marija ukazala se u Fatimi, u Portugalu, 1917. godine i između ostalog poručila da Isus želi da se ustanovi pobožnost Njenom Prečistom Srcu. Ako još niste svakako obavite ovu pobožnost.

Također, Posveta Njenom Bezgrešnom Srcu toliko je važna da je Gospa poručila da je to jedno od dva posljednja oružja za spasenje svijeta!

Sestra Lucija je rekla sljedeće:

„Ona (Gospa op.a) je rekla meni i mojim rođacima da je Gospodin odlučio dati svijetu dva posljednja sredstva (lijeka) protiv zla, a to su sveta Krunica i pobožnost Bezgrješnom Srcu Marijinu!
Ovo su dva posljednja moguća lijeka što znači da neće biti drugih!“

Zato, ako želiš taj lijek, to sredstvo pobjede, posveti se sada, i obnavljaj ovu posvetu Njezinom Bezgrešnom Srcu svaki dan. Tada ćeš moći iz Njezina srca slijediti Krista, onako kako On to uistinu želi – do trijumfa!

Osobna posveta Bezgrešnom Srcu Marijinom

Presveta Djevice Marijo, Majko i Kraljice moja, tvojemu Bezgrješnom Srcu posvećujem i predajem čitavo svoje biće:svoje misli, riječi i djela. Raspolaži sa mnom i sa svim što mi pripada sada i vječnosti na hvalu i slavu Presvetoga Trojstva za posvećenje Crkve i spasenje svega svijeta.
Bezgrješna moja Majko, pomozi mi živjeti dostojno moga krsnog posvećenja da neopozivo pripadam svome Otkupitelju. Daj da poput Tebe slušam poticaje Duha Svetoga! Neka se u meni i u svemu vrši volja Božja! Amen!

(S dopuštenjem crkvenih vlasti,1983.g.)

Izvor: Dnevno.hr

PODIJELI