Evo informacije kad možete ponovno susresti patera:

 

 

Zbog brojnih upita o zdravstvenom stanju fra Smiljana Kožula, poznatog i vrlo omiljenog hrvatskog franjevca te o primanju vjernika kod fra Smiljana Dragana Kožula objavljujemo vam njegovu obavijest objavljenu na stranicama Pokreta krunice za obraćenje i mir, s napomenom: fra Smiljan je dobrog zdravstvenog stanja, Bogu hvala.

Poštovani! Mnogi mi vjernici šalju e-mail poruke u kojima žele saznati kada bi se mogli sa mnom osobno susresti na razgovor, na ispovijed i blagoslov. Budući da nisam u mogućnosti svima odgovarati možete saznati raspored kada primam vjernike.

Crkva sv. Križa u Sigetu (Novi Zagreb) ima svake večeri jednog svećenika kao dežurnog za sakrament sv. ispovijedi. Ja ispovijedam svakog utorka: Od 16. sati do 20.30 sati Napominjem da se za taj susret ne treba prijavljivati nego kako vjernici dolaze, tako stanu u red, i kad dođe njihov red ulaze k meni u ispovjedaonicu u kojoj obavljam razgovore, ispovijedi i blagoslove. Osim utorcima primam vjernike svake nedjelje kada sam u Zagrebu i to: Od 09.20 do 12.50 prije podne. Svima Vama koji želite doći na osobni susret sa mnom velim dobro došli i primite veliki Božji blagoslov!   

 Izvor: Dnevno.hr
PODIJELI