Oče, Ti koji si nam podario ovu divnu Zemlju bogatu raznoraznim prirodnim ljepotama. Imamo toliko divnih jedinstvenih jezera, nacionalnih parkova, mnoge zaštićene autohtone proizvode. Imamo jako dobre znanstvenike i teologe, profesore i medicinsko osoblje. Imamo jako puno stručnih i visoko priznatih dužnosnika.
Oče, imamo sve što jedna moderna i slobodna država ima i treba. Oče, Tebe molimo za domovinu našu, da dotakneš i prosvijetliš, te Duhom Svetim ispuniš naše čelne ljude, da prepoznaju važnost i dostojanstvo funkcionalnosti svih službi i potreba naše države. Kao što si nam u obitelji dao primjer oca i majke koji skrbe i brinu za dobrobit i sigurnost svoje djece, tako te molimo i za sve naše pozicione ljude da skrbe i brinu za napredak onih funkcija koje obnašaju. Bilo u školstvu, bilo u zdravstvu, bilo u teologiji ili gospodarstvu, Tebe Oče molimo za napredak u očuvanju poštenog i savjesnog obnašanja svojih dužnosti.
Učini nas Oče narodom svojim koji će vršiti volju tvoju u poslušnosti i predanosti. Blagoslovi naše vodstvo da prepoznaju i crpe one talente i milosti kojima će umnožiti dobrobit za sve stanovništvo Lijepe Naše !
Znam da ima jako puno dobrih, vrijednih i sposobnih čelnih ljudi koji će povratiti dostojanstvo i poštenje u naš narod, i koji će štititi Tvoj zakon ljubavi za sve ljude napisan !

Oče, blagoslov nam Svoj daj !

( Molitvu prema nadahnuću napisala Ankica Čolić – 15.01.2020. )

 

 

Molitve napisane za domovinu Hrvatsku svakodnevno objavljujemo na portalu PUT,ISTINA I ŽIVOT (www.put-istina-zivot.com) u kategoriji ” Molitva za domovinu Hrvatsku napisana iz srca” a neke molitve će se čitati u nekoliko molitvenih zajednica pred Presvetim.Sestro i brate ako želiš pisati svoje molitve iz srca za domovinu Hrvatsku pošalji nam na email adresu [email protected] i mi ćemo ih objaviti na portalu.Neka vas prati Božji blagoslov!

Zemljo Hrvatska,Bog te blagoslovio!

Klikom na sličicu ulazimo na Facebook stranicu Molitva za domovinu Hrvatsku napisana iz srca

FOTO:J.Jurčević/www.put-istina-zivot.com

 

 

 

PODIJELI