MOLIMO VAS POMOZITE KOLIKO TKO MOŽE.. VAŠA POMOĆ JE HITNO POTREBNA..

299

 

MOLBA

Četveročlana socijalno ugrožena Hrvatska obitelj sa djetetom moli vas pomoć za: hranu, za dugovanje za režije, za potrebe za dijete, za lijekove prema preporuci liječnika, za liječenje, za drva za ogrjev i za krevet za dijete prema predračunu trgovine.

Otac djeteta bio je teško pretučen, 15 dana je proveo u kritičnom stanju na odjelu bolničke traumatologije, a od tada se svakodnevno liječi.. Utvrđene ozljede su: teški potres mozga, napukla rebra, slomljeni nos s pomakom, pneumatoraks 17 mm, teže oštečenje vida i sluha, vrtoglavice, napukla arkada, krvni podljev čela te trajni PTSP.. Osobe odgovorne za to zlodjelo pravomoćno su osuđene na sudu.

Baka djeteta boluje od primarne bilijarne ciroze jetre, teško oštečenje slezene i kičme, bolesti tlaka i niz drugih bolesti.

* Korisnici su socijalne pomoći Centra za socijalnu skrb RH, koji je rješenjem utvrdio njihovo socijalno stanje..

* Ostali su bez posla, sada su nezaposleni i imaju utvrđenu privremenu nesposobnost za rad, prijavljeni su na zavod za zapošljavanje i podstanari.

Majka djeteta je zdrava.

U obitelji živi majka i otac djeteta, dijete i baka djeteta.

* Na vaš zahtjev kao dokaz opravdanosti ove molbe možemo vam u inbox ili na vaš email dostaviti rješenje Centra za socijalnu skrb obitelji, potvrdu o imovnom stanju, dokaze o podstanarstvu, dokaze o dugovanju, nalaze liječnika, nalaze bolnice i kopiju kartice njihovog bankovnog računa..

* Pomoći im možete osobno, pomoć poslati poštom na adresu obitelji, ili uplatom pomoći / donacije na račun obitelji IBAN: HR76 2340009 3214580801 u Privrednoj banci Zagreb..

* BIC (SWIFT adresa) Privredne banke Zagreb d.d. za uplate iz inozemstva je: PBZGHR2X..

Opis plaćanja: poklon – pomoć za obitelj Žunić

Primatelj: obitelj Žunić

Roditeljima su računi blokirani, pa je navedeni račun otvoren na dijete radi primanja pomoći, a roditelji su zakonski zastupnici po računu do 18. godine.
______________________________________

Molimo vas podijelite molbu..

Opravdanost ove molbe svakome možemo dokazati navedenom dokumentacijom i podacima obitelji, a dokumentaciju i podatke možemo vam dostaviti u inbox ili na email.

Broj mobitela obitelji: 097 9561 019..

Kontakt emailom: [email protected]..

Hvala vam.. Božji Blagoslov..

PODIJELI