Hvala Isuse što si uvijek uz mene. Hvala Isuse što me uvijek čuvaš. Hvala Isuse na predivnim ljudima koji svaki dan oraspolože. Hvala Isuse na Strahu Božjem koji je mir, ljubav, radost. Želim Isuse Strah Bozji a ne svoje strahove. Hvala Isuse na stalnom poslu i hvala ti što mi daruješ ljubav prema poslu. Hvala Duše Sveti sto dolaziš u svim mojim slabostima. Hvala Isuse što upravljaš mojim životom. Hvala na daru života i svakom novom danu. Amen!

Ivana K.

 

Na svemu zahvaljujte;jer je to Božja volja u Kristu Isusu za vas.

( 1 Solunjanima 5,18 )

ZAHVALA GOSPODINU ISUSU IZ DUBINE SRCA: “Hvala Ti Isuse…”

Poštovana i draga braćo i sestre u Kristu! Ovdje možete ostavljati vaše molitvene zahvale koje će se čitati pred Presvetim u nekoliko molitvenih zajednica. Vašu zahvalu napišite iz srca i svojim riječima. Započnite npr. ovako “Hvala Ti Gospodine Isuse…(dalje napišite svojim riječima). Vašu molitvenu zahvalu pošaljite na email adresu [email protected] a mnoge ćemo objaviti i ovdje na portalu. Nikada ne smijemo zaboraviti zahvaljivati Isusu jer On je naš PUT, ISTINA I ŽIVOT…HVALA TI I SLAVA ISUSE!

NAPOMENA

Molimo sve osobe koje nam šalju molitvene nakane da u svoje osobne dnevne molitve kao i u Svete Mise uključuju i prikazuju sve molitelje i sve zajedničke molitvene nakane za koje molimo.Hvala i neka vas prati Božji blagoslov!

www.put-istina-zivot.com

 

PODIJELI