Gospina poruka, 25. srpanj 2011.

„Draga djeco!

Neka vam ovo vrijeme bude vrijeme molitve i tišine. Odmorite vaše tijelo i duh, neka budu u ljubavi Božjoj.
Dozvolite mi dječice da vas vodim, otvorite vaša srca Duhu Svetomu da bi sve dobro što je u vama procvjetalo i urodilo stostrukim plodom.

Počnite i završite dan molitvom srca. Hvala vam što ste se odazvali mome pozivu.“

 

 

25. kolovoz 2011. [O]

“Draga djeco! Danas vas pozivam da molite i postite na moje nakane, jer sotona želi uništiti moj plan. Ovdje sam počela sa ovom župom i pozvala čitavi svijet. Mnogi su se odazvali, ali ogromni broj je onih koji ne žele čuti niti prihvatiti moj poziv. Zato vi koji ste izrekli DA, budite jaki i odlučni. Hvala vam što ste se odazvali mome pozivu. ”
11.08.2011.

Draga djeco,danas vas pozivam da se nanovo rodite u molitvi , i uz zagovor Duha Svetoga, uz moga Sina , novi narod postanete. Narod koji zna da ako izgubi Boga, izgubio je sebe,

narod koji zna da unatoč patnjama i kušnjama uz Boga je siguran i spašen. Pozivam vas da se okupite u Božju obitelj, i uz Očevu snagu jačate. Kao pojedinci djeco moja ne možete zaustaviti zlo koje želi zavladati svijetom i uništiti ga .

Ali po Božjoj volji svi zajedno uz moga Sina možete promijeniti sve i ozdraviti svijet.

Pozivam vas da svim srcem molite za svoje pastire, jer je moj Sin njih izabrao . Hvala vam .

Gospa je blagoslovila sve nazočne i sve nabožne predmete koje smo donijeli za blagoslov…

 

 

Gospina poruka preko vidioca Ivana Dragicevica 05. 08. 2011.

Draga djeco, i danas u ovoj mojoj velikoj radosti kad vas vidim u tolikom broju, želim vas pozvati i pozvati sve mlade da sudjeluju u evangelizaciji danas svijeta, da sudjeluju u evangelizaciji obitelji.
Draga djeco molite molite molite i Majka zajedno s vama moli i zagovara kod svog Sina.
Molite draga djeco. Hvala vam draga djeco i danas što ste se odazvali mome pozivu.
Gospa je došla jako jako vesela i došla je s tri andjela.

Molila je jedno duže vrijeme ispruženih ruku nad svima prisutnim a na poseban način nad svim prisutnim mladima.

 

 

Gospina poruka iz Međugorja 02.09.2011.

Poruka preko vidjelice Mirjane

Draga djeco! Ja sam vam, svim srcem i dušom punom vjere i ljubavi u nebeskog Oca, darovala i iznova dajem svoga Sina. Moj Sin je vas, narode cijeloga svijeta, upoznao sa jedinim pravim Bogom i Njegovom ljubavlju. Poveo vas je putem istine i učinio vas je braćom i sestrama. Zato, djeco moja, ne lutajte, ne zatvarajte srce pred tom istinom, nadom i ljubavlju. Sve oko vas je prolazno i sve se ruši, a samo slava Božja ostaje.

Zato se odrecite svega što vas udaljava od Gospodina. Samo se Njemu klanjajte, jer On je jedini pravi Bog. Ja sam s vama i uz vas ću ostati. Posebno molim za pastire da budu dostojni predstavnici moga Sina i da vas s ljubavlju povedu putem istine. Hvala vam!

Gospa je blagoslovila sve nazočne i nabožne predmete

 

 

 

 

 

Zadnja Poruka, 25. rujan 2011. [O]

“Draga djeco! Pozivam vas da ovo vrijeme bude za sve vas vrijeme svjedočenja. Vi koji živite u ljubavi Božjoj i iskusili ste njegove darove posvjedočite ih svojim riječima i životom, da budu na radost i poticaj drugima u vjeri. Ja sam s vama i neprestano zagovaram pred Bogom za sve vas da vaša vjera bude uvijek živa i radosna i u ljubavi Božjoj. Hvala vam što ste se odazvali mome pozivu.
Gospina poruka iz Međugorja 02.10.2011”
“Draga djeco i danas vas moje majčinsko srce poziva na molitvu, na vaš osobni odnos s Bogom Ocem, na radost molitve u Njemu. Bog Otac nije vam daleko i nije vam nepoznat. Pokazao vam se po mom Sinu i darovao vam život, koji je moj Sin. Zato, djeco moja, nedajte se kušnjama koje vas žele odvojiti od Boga Oca. Molite! Ne pokušavajte imati obitelj i društva bez Njega. Molite! Molite da vam srca preplavi dobrota koja dolazi od moga Sina koji jest istinska dobrota. Samo srca ispunjena dobrotom mogu shvatiti i prihvatiti Boga Oca. Ja ću vas i dalje voditi. Na poseban način vas molim da ne sudite svoje pastire. Djeco moja, zar zaboravljate da je njih Bog Otac pozvao. Molite! Hvala vam. ”
Citat Mirjana: Nikad ništa prije nisam rekla. No, jeste li svijesni, braćo i sestre da je s nama bila Majka Božija. Jesmo li toga dostojni, neka se svatko od nas zapita. Ovo govorim jer mi je teško gledati Gospu u boli, jer svako od nas traži čudo, a ne želi učiniti čudo u sebi.Gospina poruka iz Međugorja 25.10.2011.„Draga djeco! Gledam vas i u vašim srcima ne vidim radost. Danas vam ja želim dati radost Uskrsloga da vas On vodi i zagrli svojom ljubavlju i nježnošću. Volim vas i molim za vaše obraćenje neprestano pred mojim sinom Isusom. Hvala vam što ste se odazvali mome pozivu.“

 

 

Gospina poruka iz Međugorja 02.11.2011.

“Draga djeco! Otac vas nije prepustio vama samima. Neizmjerna je Njegova ljubav, ljubav koja me dovodi vama da vam pomognem da Njega upoznate i da Ga po mome Sinu svi punim srcem možete zvati Ocem, da možete biti jedan narod u Božjoj obitelji. Ali, djeco moja, ne zaboravite da niste na ovom svijetu samo radi sebe i da vas ja ne pozivam ovdje samo radi vas. Oni koji slijede moga Sina misle na brata u Kristu kao na samoga sebe i sebičnost ne poznaju. Zato ja želim da vi budete svjetlo moga Sina, da svima onima koji nisu upoznali Oca – svima onima koji lutaju u tami grijeha, očaja, boli i samoće – vi rasvijetlite put i da im svojim životom pokažete ljubav Božju. Ja sam s vama! Ako otvorite svoja srca, vodit ću vas. Opet vas pozivam: molite za svoje pastire! Hvala vam! ”

 

 

Gospina poruka iz Međugorja 25.11.2011.

„Draga djeco! Danas vam želim dati nadu i radost. Sve što je oko vas dječice vodi vas prema zemaljskim stvarima, a ja vas želim povesti prema milosnom vremenu kako biste kroz ovo vrijeme bili što bliže mome Sinu, da vas On može voditi prema svojoj ljubavi i vječnom životu za kojim svako srce žudi. Vi dječice molite i neka vam ovo vrijeme bude milosno za vašu dušu. Hvala vam što ste se odazvali mome pozivu.“

 

 

Gospina poruka iz Međugorja 02.12.2011.

“Draga djeco. Kao majka sam s vama, da bih vam svojom ljubavlju, molitvom i primjerom pomogla da postanete sjeme budućeg, sjeme koje će izrasti u čvrsto stablo i raširiti grane po cijelome svijetu. Da biste postali sjeme budućeg, sjeme ljubavi, molite Oca da vam oprosti dosadašnje propuste. Djeco moja, samo čisto srce neopterećeno grijehom može se otvoriti, a samo iskrene oči mogu vidjeti put kojim vas želim povesti. Kad to spoznate, spoznat će te ljubav Božju – bit će vam darovana. Onda će te je vi darivati drugima kao sjeme ljubavi. Hvala vam. ”

 

 

Gospina poruka iz Međugorja 25.12.2011.

“Draga djeco! I danas vam nosim u naručju mog sina Isusa da vam on da svoj mir. Molite dječice i svjedočite, kako bi u svakom srcu prevladao ne ljudski nego Božanski mir koji ne može nitko uništiti. To je onaj mir u srcu koji Bog daje onima koje ljubi. Vi ste svi po krštenju na poseban način pozvani i ljubljeni, zato svjedočite i molite da bi bili moje ispružene ruke ovom svijetu koji žudi za Bogom i mirom. Hvala vam što ste se odazvali mome pozivu. ”

 

 

Gospina poruka iz Međugorja 02.01.2012.

Draga djeco. Dok majčinskom zabrinutošću gledam u vaša srca, vidim u njima bol i patnju; vidim ranjenu prošlost i neprestanu potragu; vidim svoju djecu koja žele biti sretna, ali ne znaju kako. Otvorite se Ocu. To je put ka sreći – put kojim vas ja želim voditi. Bog Otac svoju djecu nikada ne ostavlja samu, pogotovo ne u boli i očaju. Kada to shvatite i prihvatite, bit ćete sretni i završit će vaša potraga. Voljet ćete a nećete se bojati. Vaš život će biti nada i istina koja je moj Sin. Hvala vam. Molim vas molite za one koje je moj Sin izabrao. Nemojte suditi jer svi ćete biti suđeni.

 

Gospina poruka iz Međugorja 25.01.2012.

“Draga djeco! S radošću vas i danas pozivam otvorite vaša srca i slušajte moj poziv. Ja vas iznova želim približiti mom Bezgrješnom srcu, gdje ćete naći utočište i mir. Otvorite se molitvi, sve dok vam ona ne postane radost. Preko molitve Svevišnji će vam dati obilje milosti i vi ćete postati moje ispružene ruke u ovom nemirnom svijetu koji žudi za mirom. Svjedočite dječice vašim životima vjeru i molite da vjera iz dana u dan raste u vašim srcima. Ja sam s vama. Hvala vam što ste se odazvali mome pozivu. ”

Gospina poruka iz Međugorja 02.02.2012.

Draga djeco! Ja  sam s vama toliko vremena i već toliko vremena vam ukazujem na Božju prisutnost i na Njegovu bezgraničnu ljubav koju želim da svi upoznate. A vi djeco moja? Vi ste i dalje gluhi i slijepi dok gledate svijet oko sebe i ne želite vidjeti kuda ide bez moga Sina. Odričete ga se,a On je izvor svih milosti. Mene slušate dok vam govorim ali su vam srca zatvorena i ne čujete me. Ne molite Duha Svetoga da vas obasja. Djeco moja, oholost je zavladala. Ja vam ukazujem na poniznost. Djeco moja zapamtite samo ponizna duša sja čistoćom i ljepotom, jer je upoznala ljubav Božju. Samo ponizna duša postaje rajom jer u njoj je moj Sin. Hvala vam! …Opet vas molim, molite za one koje je moj Sin izabrao, to su vaši pastiri.

 

 

Gospina poruka iz Međugorja 25.02.2012.

“Draga djeco! U ovom vremenu na poseban način pozivam vas: molite srcem. Dječice, vi puno pričate a malo molite. Čitajte, meditirajte Sveto pismo i riječi u njemu napisane neka vam budu život. Ja vas potičem i ljubim, kako biste u Bogu našli vaš mir i radost življenja. Hvala vam što ste se odazvali mome pozivu. ”

 

 

Gospina poruka iz Međugorja 02.03.2012.

“Draga djeco, po neizmjernoj ljubavi Božjoj ja dolazim među vas i uporno vas pozivam u naručje svoga Sina. Majčinskim vas srcem molim, djeco moja, ali i opominjem, da vam na prvom mjestu bude briga za one koji nisu upoznali moga Sina. Nemojte da oni, gledajući vas i vaš život, ne požele upoznati Ga. Molite Duha Svetoga da moj Sin bude otisnut u vama. Molite da možete biti apostoli božanskog svjetla u ovo vrijeme tame i beznađa. Ovo je vrijeme vaše kušnje. S krunicom u ruci i ljubavlju u srcu pođite sa mnom. Ja vas vodim k Uskrsu u mome Sinu. Molite za one koje je moj Sin izabrao da mogu uvijek živjeti po Njemu i u Njemu – Vrhovnome Svecenku. Hvala vam. ”

 

 

Gospina poruka iz Međugorja 25.03.2012.

„Draga djeco! I danas vam sa radošću želim dati moj majčinski blagoslov i pozvati vas na molitvu. Neka vam

 

molitva postane potreba da svaki dan rastete više u svetosti. Radite više na vašem obraćenju, jer ste daleko

 

dječice. Hvala vam što ste se odazvali mome pozivu.“

 

 

 

Gospina poruka iz Međugorja 02.04.2012.

Draga djeco, Kao Kraljica Mira, želim vama, svojoj djeci dati mir, pravi mir koji dolazi po srcu moga Božanskog Sina.

Kao Majka molim da u vašim srcima zavlada mudrost, poniznost i dobrota, da zavlada mir, da zavlada moj Sin.

Kada moj Sin bude vladar u vašim srcima, moći ćete pomoći drugima da ga upoznaju.

Kada Nebeski mir ovlada vama prepoznati će ga oni koji ga traže na pogriješnim mjestima!

Djeco moja, velika će biti moja radost kada vidim da prihvaćate moje riječi i da me želite slijediti.

Ne bojte se, niste sami, dajte mi svoje ruke i ja ću vas voditi.

Ne zaboravite svoje pastire, molite da uvijek budu u mislima sa mojim Sinom koji ih je pozvao da Ga svjedoče.

Hvala vam. Gospa je blagoslovila sve nazočne i sve nabožne predmete koje smo bili donijeli za blagoslov.

Gospina poruka iz Međugorja 25.04.2012.

 

„Draga djeco! I danas vas pozivam na molitvu i neka se vaše srce dječice otvori prema

 

Bogu kao cvijet prema toplini sunca. Ja sam s vama i zagovaram za sve vas. Hvala vam što

 

ste se odazvali mome pozivu.“

 

 

 

Gospina poruka iz Međugorja 02.05.2012.

” Draga djeco,

U ljubavi majčinskoj, Ja vas molim, dajte mi svoje ruke, dozvolite mi da vas Ja vodim. Ja vas želim kao Majka spasiti od nemira, očaja i vječnog progonstva. Moj Sin je svojom smrću na križu pokazao koliko vas voli, žrtvovao se radi vas i vaših grijeha.
Ne odbijajte Njegovu žrtvu, ne ponavljajte Njegove patnje vašim grijesima, ne zatvarajte sebi vrata Raja. Djeco moja, nemojte gubiti vrijeme, ništa nije važnije od jedinstva u mome Sinu.
Ja ću vam pomoći jer me Nebeski Otac šalje da možemo zajedno pokazati put milosti i spasenja svima onima koji Ga ne poznaju.
Ne budite srca tvrda, pouzdajte se u Mene i klanjajte se Mome Sinu. Djeco moja, ne možete bez pastira, neka svaki dan budu u vašim molitvama. Hvala vam.

 

 

Gospina poruka iz Međugorja 25.05.2012.

„Draga djeco! I danas vas pozivam na obraćenje i svetost. Bog vam želi dati radost i mir preko molitve, ali vi ste dječice još daleko, navezani na zemlju i na zemaljske stvari. Zato vas pozivam iznova otvorite vaše srce i pogled prema Bogu i Božjim stvarima i radost i mir zavladat će u vašim srcima. Hvala vam što ste se odazvali mome pozivu.“

 

 

Gospina poruka iz Međugorja 02.06.2012.

“Draga djeco, neprestano sam među vama, jer vam želim svojom beskrajnom ljubavlju POKAZATI VRATA RAJA. Ja vam želim reći kako se otvaraju : po dobroti, milosrđu, ljubavi i miru, po Mome Sinu. Zato djeco moja, ne gubite vrijeme za ispraznosti, spasiti vas može samo poznavanje ljubavi Moga Sina. Po toj spasiteljskoj ljubavi, i Duhu Svetomu, On je izabrao Mene, a ja zajedno sa njim izabirem vas da budete apostoli Njegove ljubavi i volje. Djeco moja, VELIKA JE ODGOVORNOST NA VAMA ! Želim da vi, svojim primjerom, pomognete grešnicima da progledaju, obogatite njihove siromašne duše, i vratite ih u Moje naručje. Zato molite, molite, postite i redovno se ispovijedajte. Ako je blagovanje Moga Sina, centar vašeg života, onda se ne bojte, sve možete. Ja sam s vama. Svaki dan molim za pastire, i od vas očekujem isto, jer djeco moja, bez njihova vodstva i osnaženja preko blagoslova ne možete. Hvala vam. ”

 

 

Gospina poruka iz Međugorja 25.06.2012.

„Draga djeco! S velikom nadom u srcu i danas vas pozivam na molitvu. Ako molite dječice, vi ste sa mnom i

 

tražite volju moga Sina i živite je. Budite otvoreni i živite molitvu i u svakom momentu neka vam ona bude

začin i radost vaše duše. Ja sam s vama i za sve vas zagovaram pred mojim sinom Isusom. Hvala vam što ste

se odazvali mome pozivu.“

 

 

 

Gospina poruka iz Međugorja 02.07.2012.

“Djeco moja, Opet vas majčinski molim da se na trenutak zaustavite i razmislite o sebi i o prolaznosti ovoga svoga zemaljskog života. Zatim razmislite o vječnosti i vječnom blaženstvu. Što vi želite, kojim putem želite poći? Očinska ljubav me šalje da vam budem posrednica, da vam majčinskom ljubavlju pokažem put koji vodi ka čistoći duše, duše neopterećene grijehom, duše koja će upoznati vječnost. Molim se da vas obasja svjetlo ljubavi moga Sina, da pobijedite slabosti i iziđete iz bijede. Vi ste moja djeca i ja vas želim sve na putu spasenja. Zato, djeco moja, okupite se oko mene da bih vas mogla upoznati s ljubavlju svoga Sina i tako otvoriti vrata vječnog blaženstva. Molite kao i ja za svoje pastire. Opet vas upozoravam, ne sudite ih jer moj Sin ih je izabrao. Hvala vam. ”

 

 

Gospina poruka iz Međugorja 02.10.2012.

 

“Draga djeco! Pozivam vas i dolazim među vas jer vas trebam. Trebam apostole čista srca. Molim se, a molite i vi da vas Duh Sveti osposobi i vodi, da vas prosvijetli i ispuni ljubavlju i poniznošću. Molite se da vas ispuni milošću i milosrđem. Tek ćete me onda razumjeti, djeco moja. Tek ćete onda razumjeti moju bol zbog onih koji nisu upoznali ljubav Božju. Tad ćete mi moći pomoći. Bit ćete moje svjetlonoše ljubavi Božje. Osvjetljavat ćete put onima kojima su darovane oči ali ne žele vidjeti. Ja želim da sva moja djeca vide moga Sina. Ja želim da sva moja djeca dožive kraljevstvo Njegovo. Ponovno vas pozivam i molim da se molite za one koje je moj Sin pozvao. Hvala Vam. ”

 

 

 

Gospina poruka iz Međugorja 25.10.2012.

“Draga djeco! Danas vas pozivam da molite na moje nakane. Obnovite post i molitvu, jer sotona je mudar i privlači mnoga srca grijehu i propasti. Ja vas pozivam dječice na svetost i da živite u milosti. Klanjajte se mom Sinu da vas On ispuni svojim mirom i ljubavlju za kojima žudite. Hvala vam što ste se odazvali mome pozivu. ”

 

 

Gospina poruka iz Međugorja 02.11.2012.

Draga djeco, majčinskom ljubavlju i majčinskim strpljenjem, iznova vas pozivam da živite po Mome Sinu, da živite Njegov mir i Njegovu ljubav. Da kao moji apostoli svim srcem prihvatite Božju istinu i molite Duha Svetoga da vas vodi. Tada ćete moći vjerno služiti Mome Sinu i svojim životom drugima pokazati Njegovu ljubav. Po ljubavi Moga Sina i Mojoj, ja kao Majka nastojim svu zalutalu djecu dovesti u Svoje Majčinsko naručje i pokazati put vjere. Djeco moja, pomozite mi u mojoj Majčinskoj borbi i molite sa mnom da griješnici spoznaju svoje grijehe i iskreno se pokaju.
Molite i za one koje je Moj Sin izabrao i u Svoje ime posvetio.
Hvala vam!

 

 

Gospina poruka iz Međugorja 02.12.2012.

“Draga djeco, Kao majka vas molim da ustrajete kao moji apostoli. Molim svoga Sina da vam podari Božansku mudrost i snagu. Molim da po Božjoj istini prosuđujete sve oko sebe i snažno se oduprete svemu onome što vas želi udaljiti od moga Sina. Molim da po mome Sinu svjedočite ljubav Nebeskog Oca. Djeco moja, dana vam je velika milost da budete svjedoci ljubavi Božje. Danu odgovornost ne shvaćajte olako. Ne žalostite moje majčinsko srce. Kao majka želim se pouzdati u svoju djecu, u svoje apostole. Kroz post i molitvu otvarate put meni da molim svoga Sina da bude uz vas i da se kroz vas sveti ime Njegovo. Molite za pastire jer ništa od ovoga ne bi bilo moguće bez njih. Hvala vam. ”

 

 

Gospina poruka iz Međugorja 25.12.2012.

Gospa je došla sa malim Isusom u naručju i nije dala poruku, ali je mali Isus progovorio i rekao: Ja sam vaš mir, živite moje zapovijedi. Znakom križa Gospa i mali Isus zajedno su nas blagoslovili.

 

 

Gospina poruka iz Međugorja 02.01.2013.

Draga djeco, s mnogo ljubavi i strpljenja nastojim vaša srca učiniti po mome srcu. Nastojim vas svojim primjerom naučiti poniznosti, mudrosti i ljubavi, jer trebam vas, ne mogu bez vas, djeco moja. Po Božjoj volji vas izabirem, po Njegovoj snazi vas jačam, zato djeco moja ne bojte se otvoriti Mi vaša srca. Ja ću ih dati Mome Sinu, a On će vam zauzvrat darivati Božanski mir. Vi ćete ga nositi svima koga srećete, ljubav Božju životom ćete svjedočiti, a Moga ćete Sina kroz sebe darivati, po pomirenju, postu i molitvi Ja ću vas voditi.Neizmjerna je Moja ljubav, NE BOJTE SE. Djeco moja molite za pastire, neka vaša usta budu uvijek zatvorena za svaku osudu, jer ne zaboravite, Moj Sin ih je izabrao, i SAMO ON IMA PRAVO SUDITI ! Hvala vam!

 

 

 

Gospina poruka iz Međugorja 02.02.2013.

Draga djeco! Ljubav me dovodi vama, ljubav koju želim i vas naučiti – pravu ljubav.

Ljubav koju vam je moj Sin pokazao kada je umro na križu iz ljubavi prema vama. Ljubav koja je uvijek spremna oprostiti i tražiti oprost. Kolika je vaša ljubav? Žalosno je moje majčinsko srce dok u vašim srcima traži ljubav. Niste spremni iz ljubavi podvrgnuti svoju volju Božjoj volji. Ne možete mi pomoći da oni koji nisu upoznali ljubav Božju je upoznaju, jer vi prave ljubavi nemate.

Posvetite mi svoja srca i ja cu vas voditi. Naučit ću vas oprostiti, neprijatelja ljubiti i po mome Sinu živjeti. Ne bojte se za sebe. Moj Sin ne zaboravlja u nevoljama one koji ljube. Biti ću uz vas. Moliti ću Nebeskoga Oca da vas obasja svijetlom vječne istine i ljubavi. Molite za svoje pastire da kroz vaš post i molitvu mogu vas u ljubavi voditi. Hvala vam.

 

 

Gospina poruka iz Međugorja 02.03.2013.

“Draga djeco; Iznova vas majčinski pozivam ne budite srca tvrda. Ne zatvarajte oči nad opomenama koje vam Nebeski Otac iz ljubavi šalje. Ljubite li vi Njega iznad svega? Kajete li se što često zaboravljate da je Nebeski Otac iz svoje velike ljubavi poslao svoga Sina da nas križem otkupi? Kajete li se što još ne prihvaćate poruku? Djeco moja, ne opirite se ljubavi moga Sina. Ne opirite se nadi i miru. Uz vašu molitvu i post moj će Sin svojim križem otjerati tamu koja vas želi okružiti i vama zavladati. Dat će vam snagu za novi život. Živeći ga po mome Sinu bit ćete blagoslov i nada svima onima grješnima koji lutaju u tami grijeha. Djeco moja, bdijte! Ja kao majka bdijem s vama. Posebno molim i bdijem nad onima koje je moj Sin pozvao da vam budu svjetlonoše, nosioci nade – za vaše pastire. Hvala vam! ”

 

 

Gospina poruka iz Međugorja 25.03.2013.

“Draga djeco! U ovom milosnom vremenu pozivam vas da uzmete u ruke križ mog ljubljenog Sina Isusa i da razmišljate o njegovoj muci i smrti. Neka vaše patnje budu sjedinjene u njegovoj patnji i ljubav će pobijediti, jer On koji je ljubav sam sebe je dao iz ljubavi da spasi svakog od vas. Molite, molite, molite dok ljubav i mir ne zavladaju u vašim srcima. Hvala vam što ste se odazvali mome pozivu. ”

 

 

Gospina poruka iz Međugorja 25.04.2013.

“Draga djeco! Molite, molite, samo molite dok se vaše srce otvori u vjeru kao cvijet koji se otvara toplim zrakama sunca. Ovo je vrijeme milosti koje vam Bog daje po mojoj prisutnosti a vi ste daleko od mog srca, zato vas pozivam na osobno obraćenje i obiteljsku molitvu. Neka vam Sveto pismo uvijek bude poticaj. Sve vas blagoslivljem mojim majčinskim blagoslovom. Hvala vam što ste se odazvali mome pozivu. ”

 

 

Gospina poruka iz Međugorja 25.05.2013.

“Draga djeco! Danas vas pozivam da budete jaki i odlučni u vjeri i molitvi, sve dok vaše molitve ne budu tako jake da otvore srce mog ljubljenog sina Isusa. Molite dječice, molite bez prestanka dok se vaše srce ne otvori Božjoj ljubavi. Ja sam s vama i za sve vas zagovaram i molim za vaše obraćenje. Hvala vam što ste se odazvali mome pozivu. ”

 

 

 

Gospina poruka iz Međugorja 02.06.2013.

 

“Draga djeco! U ovo nemirno vrijeme ja vas iznova pozivam da pođete za mojim Sinom, da Njega slijedite. Znam za boli, patnje i teškoće, ali u mome Sinu ćete se odmoriti, u Njemu ćete naći mir i spasenje. Djeco moja, ne zaboravite da vas je moj Sin svojim križem otkupio i omogućio vam da iznova budete djeca Božja, da iznova možete Nebeskog Oca zvati: „Oče!“. Da biste bili dostojni Oca, ljubite i praštajte, jer vaš je Otac ljubav i praštanje. Molite i postite jer to je put k vašem pročišćenju, to je put k upoznavanju i spoznaji Nebeskog Oca. Kada spoznate Oca shvatit ćete da vam je samo On potreban. Ja kao majka želim svoju djecu u zajednici jednoga naroda u kojem se sluša i čini Božja riječ.* Zato, djeco moja, pođite za mojim Sinom, budite jedno s Njim, budite Božja djeca. Ljubite svoje pastire onako kako ih je moj Sin ljubio kada ih je pozvao da vam služe. Hvala vam. ”

 

 

 

Gospina poruka iz Međugorja 02.07.2013.

 

“Draga djeco! Majčinskom ljubavlju vas molim darujte mi svoja srca da bi ih mogla prikazati svomu Sinu i osloboditi vas, osloboditi vas od svega onoga zloga što vas sve više zarobljava i udaljava od jedinoga Dobra – moga Sina, svega što vas vodi pogrešnim putem i oduzima vam mir. Ja vas želim povesti k slobodi obećanja moga Sina, jer želim da se ovdje u potpunosti ispuni Božja volja, da se kroz pomirenje s Nebeskim Ocem, post i molitvu rode apostoli Božje ljubavi, apostoli koji će slobodno i s ljubavlju širiti ljubav Božju svoj mojoj djeci, apostoli koji će širiti ljubav pouzdanja u Nebeskog Oca i otvarati vrata raja. Draga djeco, svojim pastirima pružajte radost ljubavi i potpore onako kako je i moj Sin tražio od njih da pruže vama. Hvala vam. ”

 

 

 

Gospina poruka iz Međugorja 02.10.2013.

 

“Draga djeco! Volim vas majčinskom ljubavlju i majčinskom strpljivošću čekam na vašu ljubav i zajedništvo. Molim da budete zajednica Božje djece, moje djece. Molim da kao zajednica radosno oživite u vjeri i ljubavi moga Sina. Djeco moja, okupljam vas kao svoje apostole i učim vas kako da druge upoznate s ljubavlju moga Sina, kako da im donesete Radosnu vijest koja je moj Sin. Dajte mi svoja otvorena očišćena srca i ljubavlju za moga Sina ja ću ih ispuniti. Njegova ljubav će dati smisao vašem životu, a ja ću hodati s vama. Bit ću s vama do susreta s Nebeskim Ocem. Djeco moja, spasit će se oni koji s ljubavlju i vjerom koračaju k Nebeskom Ocu. Ne bojte se, s vama sam. Uzdajte se u svoje pastire kao što se moj Sin uzdao kad ih je odabrao i molite da imaju snage i ljubavi da vas vode. Hvala vam. ”

 

 

 

 

 

 

PODIJELI