FOTO: Franjo Zvier

NEKADA je teško ophrvati se svjetovnosti…koja traži svoje, vuče unazad, traži i mami tvoju pažnju, stare navike…koja ne podnosi odricanja, koja ne prihvaća RIJEČ u tebi…koja odbija nježno milosrđe Duha Božjeg u tebi…svjetovnost koja ne želi Ljubav u tebi…koja traži osudu brata i sestre tvoje…koja te unazađuje na svakom koraku…koja te opija niskim dražima i strastima svojim..! I tako zbog toga…NEKADA je teško prihvatiti poziv na molitvu…na Izvor Života…!
BAŠ tada brate moj…sestro moja…baš tada pregrmi u sebi…POBJEDI sebe….dođi…prihvati POZIV Gospodinov …i zaroni u dubine istinske Ljubavi koje ti On nudi …neslućenih blagodati Milosrđa Nebeskog…ispunjenje duše u prekrasnom sjaju…u predivnom blagoslovu Onoga koji dah ti stvori…i sve što ti jesi…dok ispunja te radost nesebičnog davanja…koje uzvrat ne traži…koje te grli, ljubi i tješi …i od kojeg sve loše zaboravljaš..!
DOĐI…dođi baš onda kada te “svijet” svojim ispraznostima mami…i nazad vuče….DOĐI na IZVOR svih izvora…na Istinsko napajanje…DOĐI na Izvor Onoga KOJI te NIKADA ostaviti NEĆE…čije si ljubljeno dijete….najveće !
DOĐI na molitvu života….!

Blagoslovio vas sve Kralj srca naših…Gospodin naš Nebeski…Isus Krist…!!!

Damir Bićanić

PODIJELI