FOTO:J.Jurčević/www.put-istina-zivot.com/

Bože, Oče naš, molim Te, sjeti se kako si u noći prve Pashe,.čuvao izraelske kuće od osvete Anđela smrti, pošto si im naredio da krvlju janjeta označe vrata svojih domova, nagovijestivši Žrtvu Isusa Krista, Vječnog Jaganjca, koga ćeš žrtvovati za naše spasenje. Molim Te, Gospodine, po toj Žrtvi, utisni u srca cijeloga hrvatskog naroda svoju Riječ, kako bismo bili neumorni u traženju i svjedočenju čvrste, snažne, postojane, stalne vječne Istine, da, u naše živote, naše obitelji, među naše prijatelje, ne bi prodrle bujice smrdljivih, otrovnih, pokvarenih laži, koje sve snažnije prijete, zagađujući naše duše i gase u nama Tvoj Božanski život. Tvoja očinska milost neka uvijek krijepi, čuva, štiti, brani i prebiva medu nama, u našoj domovini, u našim kućama, crkvama, školama, fakultetima, tvornicama, uredima, radionicama, svim mjestima za odmor i zabavu, kako je to žrtvom na Križu zaslužio Isus Krist naš Spasitelj, u snazi Duha Svetoga, da bismo mogli u svijetlu Tvoje istine oblikovali sebe, druge ljude i sav svijet.

Zlatko Marinac

 

 

 

„Ti si blagoslovio zemlju, zalio si je i bogato napunio potokom Božjim punim vode; daješ da joj uspijeva žito; tako si je opremio“.

( Psalam 65, 9 )

 

 

Molitva za domovinu Hrvatsku napisana iz srca

FOTO: PUT,ISTINA I ŽIVOT

Molitva za domovinu Hrvatsku napisana iz srca
Molitve napisane za domovinu Hrvatsku je inicijativa pokrenuta od branitelja a svakodnevno objavljujemo na portalu PUT,ISTINA I ŽIVOT (www.put-istina-zivot.com) u kategoriji ” Molitva za domovinu Hrvatsku napisana iz srca” a neke molitve će se čitati u nekoliko molitvenih zajednica pred Presvetim.Sestro i brate ako želiš pisati svoje molitve iz srca za domovinu Hrvatsku pošalji nam na email adresu [email protected] i mi ćemo ih objaviti na portalu.Neka vas prati Božji blagoslov!

FACEBOOK STRANICA

 “Molitva za domovinu Hrvatsku napisana iz srca “

Poštovani i dragi čitatelji i pratitelji portala PUT,ISTINA I ŽIVOT,
ako vjeruješ u Boga i ako voliš i moliš za svoju domovinu Hrvatsku,sve “Molitve za domovinu Hrvatsku napisane iz srca” možete pročitati i na Facebook stranici “Molitva za domovinu Hrvatsku napisana iz srca” Pozivamo vas da posjetite Facebook stranicu.

Ulaz na Facebook stranicu klikni na sličicu

NAPOMENA

Molimo sve osobe koje nam šalju molitvene nakane da u svoje osobne dnevne molitve kao i u Svete Mise uključuju i prikazuju sve molitelje i sve zajedničke molitvene nakane za koje molimo.Hvala i neka vas prati Božji blagoslov!

www.put-istina-zivot.com

 

 

 

PODIJELI