Moj Isuse, po Tvojoj ljubavi i predanju i po uzoru revnosti našeg Svetog Josipa Radnika udjeli nam milost da i mi prepoznamo važnost rada u našoj Domovini. Moj Isuse, daj da budemo i mi vrijedni radnici u Vrtu Gospodnjem,a to je naša Domovina Hrvatska. Imamo predivna prostranstva, bogate njive, i mnoge razne mogućnosti opstanka da dostojno živimo u našoj Domovini. No Isuse kriva politika i vodstvo naših odgovornih vodi u propast.
Isuse po svojoj ljubavi i onom predanju kako si bio učen i odgajan od Svetog Josipa prečistog Zaručnika Tvoje majke Marije,daj da uvidimo važnost da bez poštenog i predanog rada, nema ni kvalitetnog učinka.
Blagoslovi naše političare i sve one na pozicijama, da budu uzor i primjer čistoće predanosti rada ruku svojih. Daj da budemo složan narod i da težimo Tebi, Isuse jedinom pravom spasu, jer Ti si nam ostavio čisti primjer poslušnosti izvršenja Očeve volje. Isuse po svojoj ljubavi i vapaju Hrvatskog puka izlij obilje Božjeg blagoslova na sve odgovorne,da prepoznaju važnost i dostojanstvo opstanka života svakog stanovnika Lijepe Naše. Od starih do mladih, jer svi smo važni i potrebni u razvoju i očuvanju budućnosti za koju ćemo jednom u vječnosti račune polagati…! Isuse molimo Te !

( Molitvu prema nadahnuću napisala Ankica Čolić – 04.01.2020.)

 

 

Molitve napisane za domovinu Hrvatsku svakodnevno objavljujemo na portalu PUT,ISTINA I ŽIVOT (www.put-istina-zivot.com) u kategoriji ” Molitva za domovinu Hrvatsku napisana iz srca” a neke molitve će se čitati u nekoliko molitvenih zajednica pred Presvetim.Sestro i brate ako želiš pisati svoje molitve iz srca za domovinu Hrvatsku pošalji nam na email adresu [email protected] i mi ćemo ih objaviti na portalu.Neka vas prati Božji blagoslov!

Zemljo Hrvatska,Bog te blagoslovio!

Izvor: www.put-istina-zivot.com

PODIJELI