FOTO: Angelika Teinzer / www.put-istina-zivot.com

Ovu molitvu molim zate mati, Croatijo Hrvatski moj dome. Slavonijo molit ću se zate, Dalmacijo i Hercegovski brate.
Oj Kajino naša rodna grudo, u Kninu si se rodila ponovo. Oluja te otkrila je svima. Da nas ljudi navom svitu ima. Oj Zagoro puna si junaka, lipi cura i kršni momaka. Ko u Sinju Alkari ponosni, Kad u sridu pogodi se svaka. Gradovi su svi u tebi slavni. Od Zagreba, Dubrovnika,Splita. Vukovar je tu posebna gruda dok iz Osijeka pozdravlja nas ruka. Domovino ti si naša Mati, Hrvatska se i po sportu pamti. Srebreni su Vatreni nam bili, nek su zdravi i dugo nam živi. Naše more i Nebo je plavo. Domovino pozdravljam te zdravo. U srcu si i u mojoj Duši. Nema toga ko će da te sruši. I opet ću, triba svako znati, Svoj ću život uvik zate dati. Braniteljim nek je našim fala. Zbog njih živi još Hrvatska mala. Nek dušmani od muke pucaju, jer za nju se životi baš daju. I uvik će se dati dragi ljudi. Oj Hrvatu samo Hrvat budi. Amen! Aleluja!

Brat Bojan Kožica

 

 

 

“Jer nije nam se boriti protiv krvi i mesa, nego protiv Vrhovništava, protiv Vlasti, protiv upravljača ovoga mračnoga svijeta, protiv zlih duhova po nebesima.”

( Poslanica Efežanima 6,12 )

 

 

 

Molitva za domovinu Hrvatsku napisana iz srca

FOTO: PUT,ISTINA I ŽIVOT

Molitva za domovinu Hrvatsku napisana iz srca
Molitve napisane za domovinu Hrvatsku je inicijativa pokrenuta od branitelja a svakodnevno objavljujemo na portalu PUT,ISTINA I ŽIVOT (www.put-istina-zivot.com) u kategoriji ” Molitva za domovinu Hrvatsku napisana iz srca” a neke molitve će se čitati u nekoliko molitvenih zajednica pred Presvetim.Sestro i brate ako želiš pisati svoje molitve iz srca za domovinu Hrvatsku pošalji nam na email adresu [email protected] i mi ćemo ih objaviti na portalu.Neka vas prati Božji blagoslov!

FACEBOOK STRANICA

 “Molitva za domovinu Hrvatsku napisana iz srca “

Poštovani i dragi čitatelji i pratitelji portala PUT,ISTINA I ŽIVOT,
ako vjeruješ u Boga i ako voliš i moliš za svoju domovinu Hrvatsku,sve “Molitve za domovinu Hrvatsku napisane iz srca” možete pročitati i na Facebook stranici “Molitva za domovinu Hrvatsku napisana iz srca” Pozivamo vas da posjetite Facebook stranicu.

Ulaz na Facebook stranicu klikni na sličicu

NAPOMENA

Molimo sve osobe koje nam šalju molitvene nakane da u svoje osobne dnevne molitve kao i u Svete Mise uključuju i prikazuju sve molitelje i sve zajedničke molitvene nakane za koje molimo.Hvala i neka vas prati Božji blagoslov!

www.put-istina-zivot.com

 

PODIJELI