Isuse,ujedini naš Hrvatski narod i obrati ga sebi.Neka svaki Hrvat bude član Tvoje obitelji i pomozi da živimo jedni za druge.Neka svaki Hrvat nosi teret svoga brata i pomozi nam da ohrabrujemo jedni druge.Neka svaki stanovnik domovine Hrvatske bude okrenut Tebi i neka se pokaje za svaki svoj grijeh pa i onaj najmanji.Pomozi nam da nam da težimo za Tvojom blizinom,a da bi došli blizu Tebe,trebamo jedni druge.

Citat iz Svetog Pisma:

” …sve je tijelo sastavljeno i povezano svakom opskrbnom vezom…te čini da tijelo raste i izgrađuje se u ljubavi.”

( Efežanima 4,16 )

Zemljo Hrvatska Bog te blagoslovio!

 

 

 

( PUT,ISTINA I ŽIVOT – 07.12.2020.)

 

Ti si blagoslovio zemlju, zalio si je i bogato napunio potokom Božjim punim vode; daješ da joj uspijeva žito; tako si je opremio“.

( Psalam 65, 9 )

 

Molitva za domovinu Hrvatsku napisana iz srca

FOTO: PUT,ISTINA I ŽIVOT

Molitva za domovinu Hrvatsku napisana iz srca
Molitve napisane za domovinu Hrvatsku je inicijativa pokrenuta od branitelja a svakodnevno objavljujemo na portalu PUT,ISTINA I ŽIVOT (www.put-istina-zivot.com) u kategoriji ” Molitva za domovinu Hrvatsku napisana iz srca” a neke molitve će se čitati u nekoliko molitvenih zajednica pred Presvetim.Sestro i brate ako želiš pisati svoje molitve iz srca za domovinu Hrvatsku pošalji nam na email adresu [email protected] i mi ćemo ih objaviti na portalu.Neka vas prati Božji blagoslov!

FACEBOOK STRANICA

 “Molitva za domovinu Hrvatsku napisana iz srca “

Poštovani i dragi čitatelji i pratitelji portala PUT,ISTINA I ŽIVOT,
ako vjeruješ u Boga i ako voliš i moliš za svoju domovinu Hrvatsku,sve “Molitve za domovinu Hrvatsku napisane iz srca” možete pročitati i na Facebook stranici “Molitva za domovinu Hrvatsku napisana iz srca” Pozivamo vas da posjetite Facebook stranicu.

Ulaz na Facebook stranicu klikni na sličicu

NAPOMENA

Molimo sve osobe koje nam šalju molitvene nakane da u svoje osobne dnevne molitve kao i u Svete Mise uključuju i prikazuju sve molitelje i sve zajedničke molitvene nakane za koje molimo.Hvala i neka vas prati Božji blagoslov!

www.put-istina-zivot.com

 

PODIJELI