FOTO:J.Jurčević/www.put-istina-zivot.com

ISUSE, pogledaj danas našu domovinu Hrvatsku a posebno TE molimo za one koji su mladi i koji planiraju osnovati svoju obitelj.Velika većina mladih na žalost razmišljaju o odlasku. Posla u Hrvatskoj ima za minimalac i plaće su male i radnik se osjeća jadno i bijedno kada dobije svoju plaću koju za dva dana potroši na režije i ostale životne troškove ali kao što znaš radi pandemije Korna virusa onaj tko ima posao može ga izgubiti sutra. ISUSE, prosvijetli misli, dušu i srca svima koji upravljaju našom domovinom i pomozi da se konačno nešto poduzme kako bi ljudi mogli ostati u svojoj domovini. Nemoj dopustiti da radnik u Hrvatskoj bude rob svoga rada nego pomozi da se popravi standard i da konačno radnici dobiju pristojnu  i normalnu plaću s kojom će moći živjeti normalno. Normalan život, normalni posao i normalna plaća zaustavila bi iseljavanje i mladi bi se više odlučivali na brak a bračni parovi na dijete. ISUSE, mi se obraćamo TEBI jer TEBI jednino vjerujemo. Obrati srca i onima koji odlučuju o našim životima kako bi konačno shvatili da si TI ISUSE, naš šef, naš premijer, naš predsjednik, naš KRALJ i onaj koji odlučuje o našim životima. TI SI ISUSE naš MESIJA koji će nas izvući iz ovoga stanja i koji ćeš sva prokletstva hrvatskog naroda pretvoriti u blagoslov! HVALA TI ISUSE!

 

( PUT,ISTINA I ŽIVOT – 09.09.2020. )

Ti si blagoslovio zemlju, zalio si je i bogato napunio potokom Božjim punim vode; daješ da joj uspijeva žito; tako si je opremio“.

( Psalam 65, 9 )

 

Molitva za domovinu Hrvatsku napisana iz srca

FOTO: PUT,ISTINA I ŽIVOT

Molitva za domovinu Hrvatsku napisana iz srca
Molitve napisane za domovinu Hrvatsku je inicijativa pokrenuta od branitelja a svakodnevno objavljujemo na portalu PUT,ISTINA I ŽIVOT (www.put-istina-zivot.com) u kategoriji ” Molitva za domovinu Hrvatsku napisana iz srca” a neke molitve će se čitati u nekoliko molitvenih zajednica pred Presvetim.Sestro i brate ako želiš pisati svoje molitve iz srca za domovinu Hrvatsku pošalji nam na email adresu [email protected] i mi ćemo ih objaviti na portalu.Neka vas prati Božji blagoslov!

FACEBOOK STRANICA

 “Molitva za domovinu Hrvatsku napisana iz srca “

Poštovani i dragi čitatelji i pratitelji portala PUT,ISTINA I ŽIVOT,
ako vjeruješ u Boga i ako voliš i moliš za svoju domovinu Hrvatsku,sve “Molitve za domovinu Hrvatsku napisane iz srca” možete pročitati i na Facebook stranici “Molitva za domovinu Hrvatsku napisana iz srca” Pozivamo vas da posjetite Facebook stranicu.

Ulaz na Facebook stranicu klikni na sličicu

NAPOMENA

Molimo sve osobe koje nam šalju molitvene nakane da u svoje osobne dnevne molitve kao i u Svete Mise uključuju i prikazuju sve molitelje i sve zajedničke molitvene nakane za koje molimo.Hvala i neka vas prati Božji blagoslov!

www.put-istina-zivot.com

 

PODIJELI