Dirljivi video: Bolesnoj baki je pjevao serenadu za rođendan

101

Ash Ruiz baki je serenade uglavnom pjevao preko telefona no ovo je bila posebna prilika. Kaže kako je i baka njemu pjevala i da je imala predivan glas, ali je zbog starosti ostala bez njega

Ash Ruiz s Floride pjevao je serenadu svojoj baki za 98. rođendan. Otpjevao joj je njezinu najdražu pjesmu ‘Unforgettable‘ i rasplakao mnoge. Pjesmu joj je pjevao svake godine za rođendan no obično preko telefona.

Sjećam se da je baka Jean uvijek pjevala. Glas joj je bio pun, bogat i predivan – kaže Ash Ruiz koji je pjesmu baki otpjevao 27. srpnja i raznježio ju. Baka se rasplakala.

– Kad sam imao osam godina, baka me naučila pjesmu ‘Unforgettable’ jer joj je bila najdraža, a onda je postala tradicija da joj tu pjesmu pjevam za rođendan. Baka je ostala bez glasa u kasnim osamdesetima i više nije mogla pjevati. Život nas je razdvojio i živjeli smo u različitim dijelovima Amerike pa sam joj pjevao preko Skypea ili telefona. No ove godine je bilo drugačije. Baka je slavila 98 godina i učinio sam sve kako bi ju iznenadio – kaže unuk,piše Daily Mail.

– Kad sam ponovo pogledao snimku, ne znam kako sam ju uspio otpjevati. Trenutak je bio toliko emocionalan. Na kraju sam se pogubio. Nisam mogao izdržati kada sam vidio bakine suze – kaže Ash koji se nada da će video potaknuti ljude da se više druže sa svojim voljenima pogotovo kad su godine “blizu prvog i posljednjeg daha”.

 

Izvor:https://www.24sata.hr/

PODIJELI