USPJELI SMO POVEĆATI BROJ „PAKETA ŽIVOTA“

38
FOTO: Kršćanska udruga Dinamis

Humanitarna udruga „Rijeka ljubavi“  Osijek                                            

e-mail: [email protected] , tel/fax: 031/283417

J.J.Strossmayerova  68, www.rijekaljubavi.hr

ŽIRO RAČUN IBAN  HR5125OOOO911O1350625

OIB: 05085140894   

 

USPJELI SMO POVEĆATI BROJ „PAKETA ŽIVOTA“                                                                                                        

 SA 500 NA 800 OBITELJI ODNOSNO 2400 ČLANOVA KOJI ŽIVE U SIROMAŠTVU

 

Veliko, veliko iznenađenje i radost do neba za korisnike humanitarne udruge „Rijeka ljubavi“, jer zahvaljujući našem dugogodišnjem donatoru tvrtki „Žito“ koja je donirati prehrambene proizvode (brašno, jaja i ulje) za 300 obitelji koje žive u siromaštvu.

Humanitarna udruga „Rijeka ljubavi“ će se pobrinuti za ostale prehrambene proizvode kako bi „paket života“ bio dopunjen ostalim prehrambenim proizvodima.

Naglašavamo da će se podjela „paketa života“ nastaviti do 06.02.2021. godine jer smo uz donacije naših dragih dobročinitelja uspjeli pokriti 800 obitelji koje žive u siromaštvu i sva dječica tih obitelji će dobiti svoj slatko-slani paketić.

Presretni smo jer smo uspjeli vratiti osmjeh na tužna lica naših korisnika i izmamili pokoju suzu radosnicu, a želimo vjerovati da će doći bolji dani ukoliko se svi budemo ujedinili u jedan veliki humanitarni lanac.

Čovjek snuje, a Bog odlučuje.

Samo jedna rijeka još buja i teče                                                                                                                                   Hrani i brine za redove sve  veće                                                                                                                                    I pomaže svima što se za život bore

Brine da sutra ne bude još gore                                                                                                                                  Uz Vas donatori dragi pod nebom što se plavi

Sve je više radosnih lica u „Rijeci ljubavi“.

 

U Osijeku, 26.01.2021.

Predsjednica udruge: Štefica Čučak

PODIJELI