Isuse ,Ti vidiš našu izmučenu Domovinu koja unatoč svim ranama, prekrasnim uspjesima rađa. Ti vidiš naše sportaše kako osvajaju vrhunske rezultate i obaraju vlastite rekorde. Moj Isuse ,Ti vidiš naše stručne i priznate liječnike kako se za spas života bore., Ti vidiš naše učitelje kako djecu uče da donose vlastite životne odluke… Isuse ,Ti vidiš i naše policajce i vatrogasce koji život svoj stavljaju na kocku ,da bi nama sigurnost dali. Isuse moj mili ,Ti vidiš i našu Svetu Crkvu katoličku i njeno zalaganje za bolji i dostojanstveniji položaj u obitelji u našoj domovini koji je na žalost tako obespravljen. Mnoga djeca pate zbog prezauzetosti roditelja koji imaju svakakvo radno vrijeme ,a isto tako previše gube vremena zbog prekaljenosti posla i putovanja…
Moj Isuse ,Ti dotakni srca svih poslodavaca da prepoznaju važnost i dostojanstvo svojih djelatnika,te da usklade radno vrijeme koje najbolje pogoduje većini zaposlenih. Da svoje zaposlenike odrede po blizini stanovanja, kako bi obitelj se što prije okupila u obiteljskom domu. Isto tako te molimo Isuse za sve naše zakonodavce da prepoznaju važnost donesenog zakona i da se taj zakon odnosi na sve stanovnike Lijepe Naše, a ne samo za iskorištavanje i pljačkanje, te omalovažavanje malog čovjeka. Isuse izlij svoj blagoslov na cijelu našu predivnu Domovinu Hrvatsku, koja je zaista lijepa i plodonosna, samo je na žalost dušmani potkapaju i omalovažavaju. Daj da ponovo procvjeta cvijet nade i blagostanja . Da budemo složan narod od istoka do zapada, od juga do sjevera .
Isuse , Ti znaš i možeš blagoslov svoj udijeliti našem narodu ispaćenom a opet tako Tebi odanom ,,,! Mir Tvoj išćemo, Mir Tvoj trebamo !

( Molitvu prema nadahnuću napisala Ankica Čolić – 27.12.2019.)

 

Molitve napisane za domovinu Hrvatsku iz srca svakodnevno objavljujemo na portalu PUT,ISTINA I ŽIVOT (www.put-istina-zivot.com) u kategoriji ”Molitva za domovinu Hrvatsku napisana iz srca ” a neke molitve će se čitati u nekoliko molitvenih zajednica pred Presvetim.Sestro i brate ako želiš pisati svoje molitve iz srca za domovinu Hrvatsku pošalji nam na email adresu [email protected] i mi ćemo ih objaviti na portalu.Neka vas prati Božji blagoslov!

Zemljo Hrvatska,Bog te blagoslovio!

Izvor: www.put-istina-zivot.com

PODIJELI