6. Međunarodna duhovna obnova za život održat će se u Međugorju od 9. do 12. svibnja 2018.

S Majkom života: duhovna obnova za liječnike i medicinsko osoblje, branitelje života, molitva za one koji su izgubili dijete, koji su ranjeni pobačajem, spontanim pobačajem, za supružnike koji žele djecu, za pro-life aktiviste, za žrtve obiteljskog nasilja, samohrane roditelje, trudnice…

Tema je:

Živjeti od Božje riječi
„Tada im otvori pamet da razumiju Pisma“ (Lk 24, 45)

U Gospinoj školi

PROGRAM

Srijeda, 9. svibnja 2018.

14.00 Registracija sudionika
16.00 Uvod u duhovnu obnovu
17.00 Večernji molitveni program: krunica, sv. Misa, molitva za ozdravljenje

Četvrtak, 10 . svibnja 2018.

9.00 Jutarnja molitva
Predavanje, svjedočanstva
14.00 Molitva uz Križevac

17.00 Večernji molitveni program:krunica. sv. Misa, Klanjanje Isusu u Presvetom oltarskom sakramentu
Petak, 11. svibnja 2018.

7.00 Molitva na Brdu ukazanja
9.30 Predavanje, svjedočanstva
12.00 Klanjanje Presvetom Oltarskom Sakramentu u tišini
15.00 Predavanje, svjedočanstva
17.00 Večernji molitveni program: krunica, sv. Misa, čašćenje križa Gospodinova

Subota, 12. svibnja 2018.

9.00 Molitva
9.30 Predavanje
10.30 Iskustva sudionika
12.00 Završna sv. Misa

Koordinator: fra Marinko Škota
Predavač na duhovnoj obnovi fra Damir Pavić, ofm, rođen je 09. studenog 1971. godine. U župi Vijaka, u blizini Vareša, posvećenoj Bezgrešnom začeću BDM pohađao je osnovnu, a u rodnom Varešu srednju strukovnu školu. Teološki studij je završio na Franjevačkoj teologiji u Sarajevu. Za svećenika je zaređen 29. lipnja 2005. godine u Sarajevu. Član je provincije Bosne Srebrene. Nakon svećeničkog ređenja bio je na službi ž. vikara u samostanu Fojnica, a zatim obnašao službu župnika u župama Okučani i Brestovsko. Od ljeta 2016. godine obavlja službu tajnika Provincije i voditelja Frame Sarajevo, a nedavno je imenovan i za koordinatora franjevačkih pučkih misija u Bosni Srebrenoj. Želja za svećeništvom i put do njega je duboko povezan s Gospinim svetištem u Međugorju, gdje često dolazi kao hodočasnik, ali i sudjeluje u duhovnim programima župe. Voditelj je duhovnih vježbi za svećenike te duhovnih obnova po župama u Bosni i Hercegovini i inozemstvu.

Duhovna obnova će se održati u dvorani iza crkve. Prilog za troškove je 40 € po osobi. Prijave možete izvršiti putem e-maila: [email protected] (za Mariju Dugandžić). Broj sudionika je ograničen zbog prostora, stoga vas molimo da svoje prijave izvršite što prije. Isto tako molimo sve sudionike da sami osiguraju smještaj u Međugorju.

U prijavi je potrebno navesti: ime i prezime, zanimanje i gdje radite.

Zbog organizacije duhovne obnove, i vaše sigurnosti, molimo vas da se smatrate registrirani tek nakon što dobijete potvrdan odgovor. Ako odgovor niste dobili, to znači da nismo dobili vašu prijavu i da niste registrirani, jer ste vaš e – mail uputili na krivu adresu ili imate virus pa se pošta automatski blokira. Stoga se možete smatrati registrirani tek nakon što ste primili potvrdan odgovor.

Izvor: https://www.medjugorje-info.com

PODIJELI