Humanitarna udruga „Rijeka ljubavi“ Osijek
e-mail: [email protected] , tel/fax: 031/283417
J.J.Strossmayerova 68, www.rijekaljubavi.hr
ŽIRO RAČUN IBAN HR5125OOOO911O1350625
OIB: 05085140894

FOTO: Humanitarna udruga ,,Rijeka ljubavi” Osijek

Uhumanitarnoj udruzi „Rijeka ljubavi“ prošao je još jedan sretan, presretan dan u nizu , dan pun veselja za obitelji u socijalnoj potrebi jer suza radosnica bilo je na mnogim licima, a one su najsnažniji izraz osjećaja i sreće.
Stigla je donacija našeg izuzetno dragog , voljenog donatora koji pokazuje veliko suosjećanje prema Slavoniji i siromašnim obiteljima u „Rijeci ljubavi“, a naročito prema najmlađoj populaciji Dukat mliječne industrije Zagreb na čelu s velikim humanistom gospodinom Alenom Fontana.
Naš stalni donator koji nas nikada, ama baš nikada ne zaboravlja Dukat mliječna industrija Zagreb poslao nam je donaciju 1038 komada voćnog jogurta jagoda od 400 g.
Ova hvalevrijedna donacija obradovala je i razveselila stare, mlade, invalide, umirovljenike, trudnice, a pogotovo našu najmlađu populaciju koja obožava Dukatove proizvode.
Dobrotu raspiruje, od gladi nas brani
Redovno nas hrani, zato hvala Dukatu
i našem dragom gospodinu Fontani.

Ali to nije sve uz donaciju našeg dragog Dukata dijelili smo i slatku donaciju Konzum plus d.o.o. 1751 kom čokoladnih pudinga sa šlagom.

FOTO: Humanitarna udruga ,,Rijeka ljubavi” Osijek

Veselju nije bilo kraja, širilo se ozračje ljubavi i neizmjerne sreće među korisnicima te su svi zadovoljno napuštali Udrugu s punim torbama i s velikim slatkim osmijehom na svojim licima.
Zahvaljujemo se našim donatorima na pokazanom suosjećanju prema obiteljima u socijalnoj potrebi, jer tko ima ljubavi u sebi uvijek ima nešto i za darivati.
Ljubav, vjera, nada postoji jer naši izuzetno dragi donatori imaju veliko plemenito srce koje kuca za dječicu „Rijeke ljubavi“ i pokazuju kako korisnici obitelji u socijalnoj potrebi nisu zaboravljeni i da su voljeni.

Vaša „Rijeka ljubavi“ s ljubavlju

U Osijeku, 28.07.2020.

Predsjednica udruge: Štefica Čučak

 

 

 

Sve DOBRE VIJESTI koje imate iz vaše župe,molitvene zajednice,udruge,vijesti iz područja vjere,humanitarnog rada,kulture.Vaše tekstovi DOBRIH VIJESTI moraju biti autorski a uz tekst pošaljite i vaše autorske fotografije i VIDEO CLIPOVE na gmail adresu [email protected] Hvala što se zajedno možemo veseliti DOBRIM VIJESTIMA i dobrim ljudima koji čine dobre stvari na ovome svijetu.Neka vas prati Božji blagoslov!

 

HUMANITARNI OGLASNIK

Želite li pokloniti siromašnim obiteljima hranu,namještaj,tehniku kao nap.televizor,štednjak,hladnjak ili kompjuter.Vaš oglas možete proslijediti na email adresu [email protected]
Vaš oglas ćemo objaviti na portalu.
Napominjemo da ne posredujemo između donatora i osoba u potrebi a i ne objavljujemo oglase u kojima se traži pomoć, objavljujemo samo oglase osoba ili humanitarnih udruga koje žele pokloniti.Zato budimo darežljivi i poklonimo ono što smatramo da nam je višak a nekoga bi mogli pomoći i razveseliti.

NA PORTALU PUT,ISTINA I ŽIVOT : ” Besplatno objavljujemo vaše važne obavijesti.”

Obavještavamo sve župne,molitvene i druge zajednice,katoličke bratovštine i udruge koje djeluju unutar Rimokatoličke crkve kao i sve druge humanitarne ili braniteljske udruge koji djeluju na području Republike Hrvatske da svoje važne obavijesti mogu slati na portal PUT,ISTINA I ŽIVOT i mi ćemo objaviti.Također objavljujemo obavijesti i od promocija katoličkih,kršćanskih ali i povijesnih knjiga s kršćanskom ili domoljubnom tematikom.Želimo obavijestiti da objavljujemo i obavijesti od braniteljskih udruga kao nap. duhovne obnove za branitelje,hodočašća,promocije knjiga iz Domovinskog rata,razna druga događanja i predavanja vezane za braniteljsku populaciju.Također objavljujemo i važne obavijesti vezane za našu braću i sestre Hrvate iz Bosne i Hercegovine kao i naše Hrvate iz svih dijelova svijeta.Oglašavamo i hodočašća koja se organiziraju preko župe ili neke molitvene zajednice ili udruge.Primamo i oglase i obavijesti i od raznih molitvenih zajednica koje djeluju u rimokatoličkim župama na području Republike Hrvatske,Bosne i Hercegovine i Srbije kao i iz drugih zemalja širom svijeta ako zajednice djeluju u Hrvatskim Katoličkim misijama.Od srca vam hvala i vaše obavijesti možete slati na gmail [email protected]  Napominjemo da uz svoje oglasne tekstive obavezno pošaljete vaše autorske fotografije ili VIDEO CLIPOVE koje ćemo također objaviti.Hvala i neka vas prati Božji blagoslov!

 

www.put-istina-zivot.com

PODIJELI