Humanitarna udruga „Rijeka ljubavi“ Osijek
e-mail: [email protected] , tel/fax: 031/283417
J.J.Strossmayerova 68, www.rijekaljubavi.hr
ŽIRO RAČUN IBAN HR5125OOOO911O1350625
OIB: 05085140894

 

Na veliku radost humanitarne udruge “Rijeke ljubavi” i svih naših korisnika i ovaj mjesec uspjeli smo složiti tako željene pakete za oko 2100 članova obitelji u socijalnoj potrebi.

U našoj lijepoj domovini Hrvatskoj još dobrih , humanih, socijalno osjetljivih ljudi ima koji ne troše isprazne riječi nego prelaze s riječi  na djela. Uloženo je puno topline, humanosti i ljudskosti kako bi i ovaj mjesec osigurali toliko željene pakete, a unatoč teškim životnim okolnostima cijela Hrvatska u “Rijeku ljubavi” se slijeva kako bi pokazala suosjećaj i brigu za one koji su u potrebi i trebaju našu pomoć.

“Paket života” sadržavati će 17 proizvoda u vrijednosti 195,00 kn, ali na žalost višečlane obitelji s tom količinom može preživjeti samo par dana, a preko 1000 članova obitelji ostaje bez pomoći.

Da bi i ovaj mjesec složili toliko željene “pakete života” omogućili su nam naši dragi donatori, prijatelji velikog i plemenitog srca koji nas nikada ne zaboravljaju a to su:

    • – Kanaan iz Donjeg Miholjca sa donacijom čipsa kojeg naši korisnici obožavaju
    • – anonimni donator E.K. iz Zagreba, koji svakoga mjeseca obraduje korisnike sa donacijom, a dječicu “Rijeke ljubavi” s hrenovkama kojima se izuzetno raduju
    • – GDCK Zagreb koji nas nikada ne zaboravlja 

 

  • – Konzum plus d.o.o. na razini naše Županije sa svojih 9 poslovnica koji nam svakodnevno donira hranu pred   istekom roka
    – SPAR Hrvatska koji putem aplikacije Banka hrane  donira kruh na što su se naši korisnici već navikli, a dječica se raduju krušnim delicijama i kolačima
  • – financijska potpora  anonimnih donatora iz iseljeništva i mnogih naših sugrađana koji pokazuju veliku empatiju prema obiteljima u socijalnj potrebi

 

Podjela počinje 18.02.2020. /utorak/
od 11:00 do 13:00 sati
i svaki slijedeći radni dan od 11:00 do 13:00 sati, do isteka zaliha.

Naglašavamo da je subota dan namjenjen samo za majke s djecom i invalide.
Želimo obavijestiti  korisnike da sva donacija koja dolazi od naših dragih dobročinitelja biti će odmah ukomponirana u podjelu, a paralelno sa podjelom  vozit će se starim, bolesnim i invalidnim korisnicima paketi u njihove domove.

Molimo naše korisnike da ne stvaraju velike redove i gužvu jer humanitarna udruga “Rijeka ljubavi” dijelit će pakete do kraja mjeseca. 

Želimo zemlju bez gladi , zemlju mira, razumijevanja, dobrote i ljubavi. Činimo sve kako bi usrećili obitelji u socijalnoj potrebi , te vratili osmijeh i radost na lica naših korisnika.

Čovjek je najbolji u ljubavi kada bližnjem pomaže, jer sve što smo stvorili će minuti, ali ostaju dobra djela učinjena iz ljubavi.

Zahvaljujemo javnim medijima koji su u svojim reportažama obznanili istinu o siromaštvu među nama i na taj način podigli svijest javnosti da gladne ne treba tješiti već ih nahraniti.

Radujemo se Vašem dolasku.  

Vaša “Rijeka ljubavi” s ljubavlju

U Osijeku, 13.02.2020.                                                                                                         Predsjednica udruge: Štefica Čučak

 

 

 

 

 

Obavještavamo sve župne,molitvene i druge zajednice,katoličke bratovštine i udruge koje djeluju unutar Rimokatoličke crkve kao i sve druge humanitarne ili braniteljske udruge koji djeluju na području Republike Hrvatske da svoje važne obavijesti mogu slati na portal PUT,ISTINA I ŽIVOT i mi ćemo objaviti.Također objavljujemo obavijesti i od promocija katoličkih,kršćanskih ali i povijesnih knjiga s kršćanskom ili domoljubnom tematikom.Želimo obavijestiti da objavljujemo i obavijesti od braniteljskih udruga kao nap. duhovne obnove za branitelje,hodočašća,promocije knjiga iz Domovinskog rata,razna druga događanja i predavanja vezane za braniteljsku populaciju.Također objavljujemo i važne obavijesti vezane za našu braću i sestre Hrvate iz Bosne i Hercegovine kao i naše Hrvate iz svih dijelova svijeta.Oglašavamo i hodočašća koja se organiziraju preko župe ili neke molitvene zajednice ili udruge.Primamo i oglase i obavijesti i od raznih molitvenih zajednica koje djeluju u rimokatoličkim župama na području Republike Hrvatske,Bosne i Hercegovine i Srbije kao i iz drugih zemalja širom svijeta ako zajednice djeluju u Hrvatskim Katoličkim misijama.Od srca vam hvala i vaše obavijesti možete slati na gmail [email protected]  Napominjemo da uz svoje oglasne tekstive obavezno pošaljete vaše autorske fotografije ili VIDEO CLIPOVE koje ćemo također objaviti.Hvala i neka vas prati Božji blagoslov!

www.put-istina-zivot.com

PODIJELI