FOTO:J.Jurčević/www.put-istina-zivot.com

Isuse moj što se to sa mnom događa, pa mi je duša tako prazna, a srce nijemo da ne mogu ni misliti, a kamoli molitve pisati. Gledam Tebe raspetog’ na križu kako ruke si raširio i grudi pripravio, da se stisnem uz tvoje razapeto tijelo. Osjećam se Isuse ne dostojna tvoga pogleda, a kamoli tvoga utočišta.
Isuse moj, što me to od tebe odvojilo, što me to opet zaslijepilo, što sam to učinila pa sam Tebe povrijedila? Povrijedila kroz brata čovjeka kad mu nisam milost iskazala kad je vapio i ruke prema meni pružao. Povrijedila sam te Isuse kroz sestru koju sam tračanjem osudila i ponizila, samo da bi sebe uzdigla.
Isuse moj oprosti mi, jer ne znam zašto sam napasti popustila. Oprosti mi Isuse, jer ne želim takva biti, oprosti mi Isuse, jer se osjećam nedostojna ovog života koji si mi s ljubavlju i samopouzdanjem darovao.
O Isuse, Ti ljubavi čista daj da me dotakne i opere, iako nedostojna tvoja kaplja krvi vrela za me prolivena.
Moj Isuse, želim biti bolja, želim biti blaga i ponizna, neznatna i nenametljiva, želim biti Tvoja !
Moj Isuse, ne daj da u grijehu napasti i kušnje opet podlegnem. Isuse moj, jačaj me ! Isuse moj s Križa spasi me ! Isuse moj molim te !

( Molitvu prema nadahnuću napisala Ankica Čolić – 05.01.2020. )

 

 

 

Ako imate dara od Boga ali i nadahnuća,napišite vašu opću nakanu tj. molitvu iz srca pa nam pošaljite na email adresu [email protected] i vašu molitvu ćemo objaviti na portalu.Također neke molitve će se čitati u nekoliko molitvenih zajednica i pred Presvetim.Budite i vi dio naše male virtualne zajednice.Neka vas prati Božji blagoslov!

Izvor: www.put-istina-zivot.com

PODIJELI