DUHOVNI SUSRET; Sveti Jakov BILAJ molitvena zajednica, petak, 27.04.2018.

142

Susret će nam biti oko 18 sati, u Crkvi svetog Jakova Zabedejeva i u kvartiru – župnom stanu gdje stanuje naš dragi zvećenik Zlatan, koji nam se rado pridruži molitvenom programu. Izmoliti ćemo krunicu za sve potrebite i sve nakane naše braće i sestara u Kristu koji nam pišu. Budite sa nama u molitvenim mislima žalosnih otajstava krunice ljubljena braćo i sestre. Sveta Ozano, kako su te od milja nazivali anđeo mira, dođi nam sa ozdraviteljskim ružama u pohode, daj nam svoj sveti blagoslov da bi svi više suosjećali sa mukom Kristovom. Amen.

Molitve upućene Gospodinu neka se usliše po Njegovoj svetoj volji, amen!
(Matej 18:20)
Gdjegod su dvoje ili troje okupljeni u Moje ime, tamo Sam Ja među njima, jer svaka srdačna misao o Meni Me privlači k vama, i prema tome vi uvijek možete biti sigurni u Moje prisustvo ako Mene Osobno učinite predmetom vaših razgovora i misli.

Sveti Jakove, naš mili zaštitniče blagoslovi sve duše koji se utječu tvome moćnom zagovoru. Okrijepi nas iz svoje nebeske tikvice koju ti je darovao Isus, daruj nam svima školjke ubrane u oceanu Božanske milosti, iz kojih ćemo ispiti zdravlje, amen!

https://www.krunica.net/petak/pocetak_molitve_krunice.html

Članovi molitvene zajednice na susretu mole skupa krunicu, molitvu za pojedince i skupine, gdje spomenemo sve pratitelje naše zajednice sveti Jakov apostol Bilaj i Rimokatoličkog portala; Put, istina i život, te sve iz fb molitvene stranice sveta Rita zaštitnica u beznađu, fb grupe sveti Franjo i Božji stvorovi i Sveti Leopold svetac jedinstva i mira, te mnoge druge…  Za svu braću i sestre zazivamo Duha Svetoga , a svatko od nas čita određeno duhovno štivo, liturgiju dana, sveca dana, prostor duha, duhovnu priču…. Malo nas je ali nas ima, sa ljubavlju duhovna voditeljica Ana Emanuela.

Srdačan pozdrav iz Bilaja! 🙂

PODIJELI