Znaci vremena

267

Početak djelovanja

Izdavačka djelatnost i knjižara Znaci vremena u gradu Zagrebu djeluju već dugi niz godina. Svoju povijest djelovanja u Republici Hrvatskoj, ali i diljem Europe, Znaci vremena započinju sada već davne 1969. godine.

Prvi na sajmovima knjiga

Posebno smo ponosni na činjenicu da je Izdavačka kuća Znaci vremena na Sajmu knjiga u Beogradu svojevremeno bila prvi vjerski izdavač, a na Interliberu u Zagrebu prvi vjerski nakladnik!

Prve digitalne tiskarske strojeve kupili smo 2012. godine kako bismo mogli samostalno obavljati tiskanje naših izdanja. Time se naša djelatnost unaprijedila pa sada u našoj ponudi svakoga mjeseca možete pronaći po nekoliko novih izdanja knjiga!

Ponuda

Izdavačka kuća Znaci vremena od samih se početaka orijentirala na kvalitetnu ponudu ispunjenu širokim asortimanom literature i drugih artikala vezanih uz područje zdravstvene, odgojne i duhovne literature. Cilj nam je oduvijek bio da naši kupci kod nas pronađu nešto za sebe, kao i za svakog člana svoje obitelji.

Upravo iz tih razloga danas kod nas možete pronaći odlične i kvalitetne knjige i časopise koji će vam pomoći da unaprijedite i poboljšate svoje tjelesno i duševno zdravlje, da se zbližite s Kristom i upoznate Boga te ih zavolite onako kako oni vole vas, da saznate više o duhovnim temama koje vas zanimaju, bolje razumijete Bibliju, pronađete praktične savjete za obiteljski život – i još puno više. Ponudu knjiga za djecu također redovito nadopunjujemo zanimljivim i poučnim knjigama, slikovnicama, igrama i drugim artiklima; a tražite li dar, kod nas ćete pronaći i bogatu ponudu raznolikih magneta, privjesaka i čestitaka s biblijskim stihovima i kršćanskim porukama za različite prigode.

Povežite se s nama

Osim pretražujući našu web-stranicu www.znaci-vremena.com, s nama i našom ponudom možete se upoznati i prateći naše stranice na Facebooku i Instagramu. Ondje redovito obavještavamo o svim novostima, odgovaramo na upite, primamo narudžbe, dajemo nove informacije, a jednom tjedno možete besplatno preuzeti pozadine za pametne telefone i računala.

Nije bitno koliko godina i životnog iskustva imate, sigurni smo da ćete u našoj očaravajućoj kolekciji kvalitetnog kršćanskog štiva i drugih artikala pronaći nešto za sebe!


PODIJELI