Isuse, Sine Očev, Ti Jaganjče bez mane, koji si se u rijeci Jordanu dao krstiti. Ti, koji si život bez grijeha, Ti koji si u ljubavi po duhu svetom začet od Majke Marije, djeve čiste. Ti koji si živio i rastao u Obitelji svetoj uz Josipa pravednika, tog tihog i samozatajnog sveca, bez puno riječi, sa puno vjernosti i odanosti u izvršenju volje očeve.
Isuse, Ti koji si se spustio u rijeku Jordan i po krštenju Duha Svetog primio. Ti, koji si bez grijeha i mane Bogočovjekom proslavljen, nad kojem je Duh Sveti lebdio i Otac te Sinom svojim obznanio.
Isuse, daj da i mi grešnici priđemo i spustimo se u Rijeku spasenja, da operemo grijehe svoje, opačine svoje, sve navezanosti i sve nepromišljenosti svoje, koje nas sputavaju.
Isuse moj, Ti ljubavi čista po ispunjenju Duha Svetoga, ispuni i naša srca vjerom, nadom i pouzdanjem u providnost i vodstvo, da ispunjeni duhom svetim i mi vršimo volju Očevu.
Isuse moj molimo te !

( Molitvu prema nadahnuću napisala Ankica Čolić – 12.01.2020. )

 

 

Ako imate dara od Boga ali i nadahnuća,napišite vašu opću nakanu tj. molitvu iz srca pa nam pošaljite na email adresu [email protected] i vašu molitvu ćemo objaviti na portalu.Također neke molitve će se čitati u nekoliko molitvenih zajednica i pred Presvetim.Budite i vi dio naše male virtualne zajednice.Neka vas prati Božji blagoslov!

Izvor: www.put-istina-zivot.com

 

PODIJELI