Dok zvijezde još na nebu snivaju i pripremaju se za novi dan, Tebe molim Isuse, budi i ovaj dan uza me. Daj da ti vjerno služim i da tvoju ljubav širim na sve duše prolaznike. Daj da te svjedočim kroz ptičicu što u gnijezdu cvrkuće. Daj da te svjedočim kroz šum vjetrića, što se s granama nježno poigrava. Isuse, daj da pričam o tvojim ljepotama, o brijezima i gorama, o veselom potočiću što dolinom žubori.
Daj da pričam o Tvojim dobročinstvima kad si uz mene bio i uz moj krevet bdio, da sam mogla bezbrižno spavati i bajne snove sanjati.
Isuse, daj da idem i u ovom danu hrabro i pouzdano, svjesna tvoje ljubavi i blizine. Vodi me Putem Istine da se Životu radujem ! Isuse, moj molim te !

( Molitvu prema nadahnuću napisala Ankica Čolić – 11.12,2019. )

 

Ako imate dara od Boga ali i nadahnuća,napišite vašu opću nakanu tj. molitvu iz srca.

Napišite molitvu za:

– obraćenje grešnika
– MIR u svijetu
– sve ljude koji pate
– oslobađanje od ovisnosti od alkohola,droge,pornografije
– iskorjenjivanje svakoga zla
– i druge opće nakane

Započnite otprilike s “Gospodine Isuse…( dalje napišite svojim riječima iz srca )… pa nam pošaljite na email adresu [email protected] i vašu molitvu ćemo objaviti na portalu.Također neke molitve će se čitati u nekoliko molitvenih zajednica i pred Presvetim.Budite i vi dio naše male virtualne zajednice.Neka vas prati Božji blagoslov!

Izvorwww.put-istina-zivot.com

PODIJELI