Poštovani,

 

obavještavamo Vas da je u tijeku nacionalna akcija „Poduzetni za Božić“ koja se provodi u sklopu projekta „Mi poduzetnici“, a koja traje do 21. prosinca 2018. godine.

Pokrovitelji projekta su Hrvatski sabor, Ministarstvo znanosti i obrazovanja i Grad Zagreb. Nositelj projekta je Udruga Poduzetni sa partnerima Caritasom zagrebačke nadbiskupije i Obrazovnom Grupom Zrinski, a generalni sponzor je Školska Knjiga.

 

Naglasak ovog projekta stavljen je na usvajanje principa socijalnog poduzetništva, a cilj je suradnja na promicanju poduzetnosti i poduzetničkog duha, dobrovoljno ulaganje vremena, truda, znanja i vještina za dobrobit drugih, te razvijanje svijesti o društveno odgovornom djelovanju. Sve projektne aktivnosti usklađene su sa pedagoškim i metodičkim standardima kurikula Poduzetništva kao međupredmetne teme.

Vašim objavama doprinosite afirmaciji djelovanja odgojno-obrazovnih ustanova (vrtića, osnovnih i srednjih škola) te u humanitarnom radu, proizvodnji i prodaji božićnih ukrasa, a prikupljena sredstva usmjeravaju su za potrebite u vlastitoj sredini, samostalno ili u suradnji sa župnim Caritasom.

 

Akcija Poduzetni za Božić ove se godine organizira 8. put, te Vas pozivamo da prigodnom medijskom objavom podržite ovu, hvale vrijednu aktivnost.

 

Posebno Vas pozivamo da nas posjetite u subotu 15. prosinca na  izložbeno – prodajnoj akciji u Zagrebu u trgovačkom centru Avenue Mall,  Avenija Dubrovnik 16, od 11 -13h gdje će se predstaviti učenici i njihovi mentori iz osnovnih i srednjih škola Hrvatske.

 

Svi sudionici akcije dobit će na većoj vidljivosti i biti nagrađeni za sudjelovanje prigodnim priznanjem.

 

Detaljnije informacije se nalaze na web—u udruge www.udruga-poduzetni.hr, a možete nas kontaktirati na mail [email protected] ili na telefon 01/4002 306.

 

Predsjednica:

 

Marina Tafra, struč.spec.oec.

 

PODIJELI