ISUSE, sanjali smo HRVATSKU u kojoj će vladati TVOJ MIR I LJUBAV među Hrvatima i svim drugim narodima koji žive u Lijepoj našoj domovini. Sanjali smo Hrvatsku u kojoj će vladati apsolutna ISTINA jer TI si ISUSE ISTINA
Sanjali smo Hrvatsku u kojoj će se cijeniti sposobnost…
Sanjali smo Hrvatsku u kojoj će mladi imati sigurnu budućnost i u kojoj će imati siguran posao od kojega će moći pristojno živjeti…
Sanjali smo Hrvatsku, zemlju na koju ćemo biti ponosni jer imamo heroje, hrabre branitelje pobjedničke vojske, vrhunske sportaše, umjetnike, znanstvenike…
ISUSE, mnogo snova nismo dosanjali i još ih sanjamo. Živimo u nadi da ćeš nam TI pomoći jer nam nitko osim TEBE ne može pomoći. ISUSE, znaš da Hrvatska ima burnu i neraščišćenu prošlost iz koje izlaze korijeni podjela među Hrvatima i narodima koji žive na ovim prostorima. Znaš ISUSE da se treba raščistiti s prošlošću i osuditi svako zlo koje se dogodilo od bilo koje strane unutar našega naroda ili građana koji žive na ovim prostorima. Podari snagu našim političarima kako bi konačno mogli pogledati istini u oči i kako bi lustracijom rasvijetlili prošlost jer bez ISTINE ISUSE, a TI si ISTINA, nemamo sreće ni stabilnosti. Neraščišćena prošlost uzrokuje klimavu sadašnjost i nesigurnu budućnost.
ISUSE, molimo TE da u Hrvatskim srcima nestane mržnja, jal i ljubomora. Da nestanu rasizam i urbani rasizam. Neka se ne gleda tko je iz kojeg sela. Neka prestane mržnja između braće i sestara Slavonaca, Zagoraca, Hercegovaca, Bosanaca i nemoj dozvoliti da nastaju podjele po regionalnoj pripadnosti. Neka svako Hrvatsko srce bude čisto i neka plamen ljubavi, vjere i molitve zapali svako hrvatsko srce.
ISUSE ISTINO NAŠA, molimo TE, da pobijediš sve nametnute ideologije i štetne ideje koje su usmjerene protiv vjere u Boga i protiv Hrvatske. Kroz povijest su mnogi oružjem htjeli pokoriti i osvojiti Hrvatsku. Koliko imamo unutarnjih i vanjskih neprijatelja koji bez oružja napadaju Hrvatsku. Proglašavaju je zločinačkom tvorevinom, muljaju i lažu i blate je po svijetu jer cilj im je uništiti zemlju koja je stvorena na mučeničkoj krvi naših pradjedova i hrvatskih branitelja.
Oslobodi ISUSE, svako hrvatsko srce od duha laži, lažnih ideologija komunizma i nacizma, zvijezda petokraka i kukastih križeva. Oslobodi ih od idolopoklonstva i nemoj dopustiti da se klanjaju ljudima i idolima poput Druga Tita, Ante Pavelića ili druge političke ili povijesne ličnosti. Neka TVOJ KRIŽ pobijede pobijedi u našim srcima i neka oslobodi naša srca od zlih navezanosti, lažnih ideja i duhovnosti.
Pogledaj ISUSE na naivne ljude u našoj domovini koji obilaze vračare, gatare, vidovnjake i lažne duhovnjake. Privuci ih k sebi na svoj PUT ISTINE I ŽIVOTA i podari im mudrost kako ne bi išli krivim putovima u propast.
ISUSE, oslobodi nas od nesposobnosti ali i od nepotizma kao i dobivanja poslova preko rodbinskih, političkih i drugih veza. Neka sposobnost bude kriterij za dobivanje posla i napredak.
ISUSE, razni politički interesi, stare udbaške strukture, razne kriminalne organizacije rade protiv interesa Hrvatske. Neka Tvoja Predragocjena Krv pročisti sve državne strukture i oslobodi institucije od neprijateljskih zlih sila koji našu Hrvatsku žele uništiti i pretvoriti je u nestabilnu i nesigurnu državu. ISUSE, neka budućnost Hrvatske bude sigurna i u TVOJIM rukama kako bi mladi ostali u njoj i kako bi osnovali svoju obitelj. Sigurna budućnost u TVOJIM rukama osigurava MIR i STABILNOST svakom čovjeku. Neka život u Hrvatskoj starijim ljudima bude udoban i siguran. TVOJ blagoslov neka prati naše stare i neka svoju starost žive sretno i blagoslovljeno.
ISUSE, neka naša domovina doživi gospodarski procvat, neka se otvore nova radna mjesta s pristojnim i dobrim plaćama, normalnim radnim vremenom jer samo će tada radnik a i poslodavci biti zadovoljni.
ISUSE, DOMOLJUBLJE JE BOGOLJUBLJE…zato TE molimo da izliješ DAR DOMOLJUBLJA u srca naših Hrvata a posebno TE molim za one HRVATE koji su izgubili vjeru i ljubav za Hrvatsku da im ponovo rasplamsaš žar ljubavi u njihovim srcima. Podario si nam posebno mjesto na svijetu, maleni komadić Raja na zemlji s lijepim šumama, rijekama, planinama, morem, nizinama i prekrasnom prirodom i nazvao si je HRVATSKA. Pomozi nam da više cijenimo našu domovinu kao i žrtve naših branitelja koji su iz ljubavi prema bližnjima i domovini položili svoj život. Dali su svoj život kako bi danas mogli živjeti u slobodi. Mnogi su nezahvalni na njihovoj žrtvi i mnogi ne cijene žrtvu branitelja..zato TE ISUSE molimo da mnogi HRVATI iz dubine srca zahvale TEBI ali i braniteljima na njihovoj žrtvi i neka kažu: “HVALA TI ISUSE…HVALA VAM BRANITELJI “…NEKA HRVATSKA ŽIVI VJEČNO!
HVALA TI ISUSE, na našim sportašima. Svojim pobjedama prenose glas o našoj domovini. Pomažu našu malu ali prelijepu domovinu i u svijetu naši kockasti dresovi govore da smo mala zemlja ali velika srcem.
HVALA TI ISUSE, na našim znanstvenicima, umjetnicima, svećenicima koji predstavljaju našu Hrvatsku kao zemlju vrijednih ljudi. HVALA TI ISUSE i na svim Hrvatima izvan Hrvatske koji žive izvan Hrvatske u raznim državama širom svijeta ali s TOBOM ISUSE i s HRVATSKOM U SRCU. Pozovi sve da se vrate u domovinu a posebno one koji su vani cijenjeni kao stručnjaci, znanstvenici, gospodarstvenici, pozovi one koji bi htjeli u Hrvatsku uložiti i zaposliti sve nezaposlene. Neka se iseljavanje ISUSE zaustavi i neka se svi naši snovi ostvare. UČINI ISUSE HRVATSKU SRETNOM I BLAGOSLOVLJENOM ZEMLJOM i neka se dogodi gospodarski rast, velike plaće, neka se dogode nove ljubavi i nove svadbe. Neka se s Hrvatskom zastavom ide u svatove a ne u ratove i neka nam se popravi natalitet. ISUSE, neka se narod počne veseliti kao nekada, vjenčanjima i rađanjima djece, krstitkama i druženjima, novim dobro plaćenim poslovima, sportskim pobjedama. ISUSE, TI NAM MOŽEŠ POMOĆI DA SE HRVATSKA TUGA PRETVORI U RADOST, SVAKO PROKLETSTVO U BLAGOSLOV…HVALA TI ISUSE, ZEMLJO HRVATSKA BOG TE BLAGOSLOVIO!

 

( PUT,ISTINA I ŽIVOT – 31.01.2020. )

 

 

Molitva za domovinu Hrvatsku napisana iz srca

Molitve napisane za domovinu Hrvatsku svakodnevno objavljujemo na portalu PUT,ISTINA I ŽIVOT (www.put-istina-zivot.com) u kategoriji ” Molitva za domovinu Hrvatsku napisana iz srca” a neke molitve će se čitati u nekoliko molitvenih zajednica pred Presvetim.Sestro i brate ako želiš pisati svoje molitve iz srca za domovinu Hrvatsku pošalji nam na email adresu [email protected] i mi ćemo ih objaviti na portalu.Neka vas prati Božji blagoslov!

S MOLITVOM U NOVI DAN

Dragi pratitelji portala,
Ako imate nadahnuća da napišete molitvu iz srca,molitvu za

obraćenja,ozdravljenja,mir u svijetu,molitvu za siromašne,one koji pate i trpe

FOTO: Miroslav Vučković

nepravde u svijetu,molitvu da se zaustave požari,poplave,nevrijeme i sve druge prirodne katastrofe.Pošaljite nam na email [email protected] Vašu molitvu ćemo objaviti na portalu PUT,ISTINA I ŽIVOT ( www.put-istina-zivot.com ) u kategoriji ” S molitvom u novi dan ” Hvala vam od srca i neka vas prati Božji blagoslov!

 

Molitva napisana iz srca da Gospodin Isus pošalje osamljenima osobu za brak

Poštovani mladići i djevojke,
među nama ima puno onih koji mole molitve da im Gospodin pošalje osobu za brak.Molimo razne pobožnosti,devetnice,hodočastimo u svetišta i sudjelujemo na Svetim Misama.Ovdje imamo mogućnost napisati svoju molitvu iz srca a započnemo otprilike “Gospodine Isuse,osjećam se osamljeno…(Dalje svojim riječima ) ” i vaša molitva će se čitati u nekoliko zajednica pred Prsvetim gdje će se moliti.Svoju molitvu pošaljite na gmail adresu [email protected] Želimo vam od srca da se Isus proslavi i da vam podari osobu za brak i obilje blagoslova i sreću bračnog života.

 

MOLITVA ZA BRANITELJE NAPISANA IZ DUBINE SRCA

Vašu molitvenu nakanu tj. molitvu za branitelja/e možete napisati svojim riječima iz srca.Započnite :” Gospodine Isuse,za branitelja ( recite ime )…( dalje svojim riječima ) i pošaljite na email adresu [email protected] i vašu molitvu ćemo objaviti na portalu PUT,ISTINA I ŽIVOT ( www.put-istina-zivot.com ) i na nekoliko Facebook molitvenih grupa ali ćemo i proslijediti i u nekoliko molitvenih zajednica gdje će se pojedinačno čitati pred Presvetim.Molitve će biti uključene i u Svete Mise.

MOLITVA NAPISANA IZ SRCA: ” Moli za svog svećenika”

Poštovani pratitelji portala,kao vjernici i rimokatolici trebamo moliti za naše svećenike.Oni predvode Božji narod i predsjedaju slavljenje Euharistije a snagom svoga reda dijele nam sakramente.Ono što je posebno da nam svećenici dijele i sakramente pomirenja ( ispovijedi ) ali i bolesničko pomazanje.Svećenici vode župne zajednice,propovijedaju,predaju vjeronauk,sahranjuju pokojne ali su predvoditelji molitvenih zajednica i duhovnici.Svećenici drže duhovne obnove ali i djeluju karitativno.Danas su svećenici postali velika meta ogovaranja i klevetanja svojih župljana.Ljudi očekuju da im u župu stigne živi svetac ili anđeo a nisu svjesni da je i svećenik samo čovjek koji može duhovno pasti i pogriješiti.Mnogi svećenici se trude živjeti po duhu i u skladu s pravilima vjere ali ponekad im to ne uspijeva potpunosti jer nemaju molitvenu potporu svojih župljana i vjernika.Danas na žalost imamo i jedan mali dio svećenika koji su klonuli  i nemaju snage da svoj poziv izvršavaju u skladu s pravilima koje su obećali na svećeničkom ređenju.Kao vjernici nemojmo ih suditi.Očekujemo njihovu molitvu ali svećenici su i potrebni naše molitve i zato ovdje napišite molitvu za svećenike izrečenu iz srca a mi ćemo u nekoliko zajednica moliti pred Presvetim.
Započnite s “Gospodine Isuse,pomozi našem svećeniku … ( dalje svojim riječima ) ….Hvala ti Isuse! ” vašu molitvu pošaljite na email adresu [email protected] Zato “Ne sudite! “(Lk 6, 37–38, 41–42) nego ” Molite bez prestanka!” ( 1Solunjanima 5,17 ) Zato nemojte preskočiti niti jedan dan da ne molite za vašeg svećenika.

ZAHVALA GOSPODINU ISUSU IZ DUBINE SRCA: “Hvala Ti Isuse…”

Poštovana i draga braćo i sestre u Kristu! Ovdje možete ostavljati vaše molitvene zahvale koje će se čitati pred Presvetim u nekoliko molitvenih zajednica. Vašu zahvalu napišite iz srca i svojim riječima. Započnite npr. ovako “Hvala Ti Gospodine Isuse…(dalje napišite svojim riječima). Vašu molitvenu zahvalu pošaljite na email adresu [email protected] a mnoge ćemo objaviti i ovdje na portalu. Nikada ne smijemo zaboraviti zahvaljivati Isusu jer On je naš PUT, ISTINA I ŽIVOT…HVALA TI I SLAVA ISUSE!

NA PORTALU PUT,ISTINA I ŽIVOT : ” Besplatno objavljujemo vaše važne obavijesti.”

 

Obavještavamo sve župne,molitvene i druge zajednice,katoličke bratovštine i udruge koje djeluju unutar Rimokatoličke crkve kao i sve druge humanitarne ili braniteljske udruge koji djeluju na području Republike Hrvatske da svoje važne obavijesti mogu slati na portal PUT,ISTINA I ŽIVOT i mi ćemo objaviti.Također objavljujemo obavijesti i od promocija katoličkih,kršćanskih ali i povijesnih knjiga s kršćanskom ili domoljubnom tematikom.Želimo obavijestiti da objavljujemo i obavijesti od braniteljskih udruga kao nap. duhovne obnove za branitelje,hodočašća,promocije knjiga iz Domovinskog rata,razna druga događanja i predavanja vezane za braniteljsku populaciju.Također objavljujemo i važne obavijesti vezane za našu braću i sestre Hrvate iz Bosne i Hercegovine kao i naše Hrvate iz svih dijelova svijeta.Oglašavamo i hodočašća koja se organiziraju preko župe ili neke molitvene zajednice ili udruge.Primamo i oglase i obavijesti i od raznih molitvenih zajednica koje djeluju u rimokatoličkim župama na području Republike Hrvatske,Bosne i Hercegovine i Srbije kao i iz drugih zemalja širom svijeta ako zajednice djeluju u Hrvatskim Katoličkim misijama.Od srca vam hvala i vaše obavijesti možete slati na gmail [email protected]  Napominjemo da uz svoje oglasne tekstive obavezno pošaljete vaše autorske fotografije ili VIDEO CLIPOVE koje ćemo također objaviti.Hvala i neka vas prati Božji blagoslov!

 

 

 

NAPOMENA

Molimo sve osobe koje nam šalju molitvene nakane da u svoje osobne dnevne molitve kao i u Svete Mise uključuju i prikazuju sve molitelje i sve zajedničke molitvene nakane za koje molimo.Hvala i neka vas prati Božji blagoslov!

www.put-istina-zivot.com

 

PODIJELI