Hvala ti Isuse na ovom današnjem danu i Hvala ti Isuse jer si nam omogućio da uđemo u ovu Svetu Nedjelju kao tvoji sljedbenici.Znamo da ćeš nam ovaj dan blagosloviti i da ćeš od nas odmaknuti sve naše neprijatelje.Hvala ti Isuse na toj velikoj zaštiti jer odmičeš od nas zlo ali i Hvala ti Isuse jer nam prosvjetljavaš srce i potičeš nas da krenemo za tobom.Ti znaš Gospodine Isuse sve o nama i znaš da iako smo po tebi kršćani veliki broj kršćana se udaljio i izgubio na svom putu.Lutaju i traže pravac kojim treba ići i veliki broj misli da ima i lakših putova pa se udaljuju od tebe i tvog puta.Hvala ti Isuse što vraćaš na svoj put sve one koji su namjerno ili nenamjerno odlutali.Toliko je naivnih ljudi upalo u zamku zla na krivom putu i mnogi su toliko izmasakrirali svoje srce i dušu da pate i da im je prošlost stvorila veliki problem u životu.Hvala ti Isuse jer usprkos k tome što ne možemo promijeniti prošlost ti nas i naša srca možeš promijeniti za budućnost.Hvala ti Gospodine Isuse na svakom pokajanju i na svakom obraćenju srca…Hvala ti Isuse što dolaziš u naša srca…Marana tha…Hvala ti Isuse!

( PUT,ISTINA I ŽIVOT – 07.06.2020. )

 

 

ZAHVALA GOSPODINU ISUSU IZ DUBINE SRCA: “Hvala Ti Isuse…”

Poštovana i draga braćo i sestre u Kristu! Ovdje možete ostavljati vaše molitvene zahvale koje će se čitati pred Presvetim u nekoliko molitvenih zajednica. Vašu zahvalu napišite iz srca i svojim riječima. Započnite npr. ovako “Hvala Ti Gospodine Isuse…(dalje napišite svojim riječima). Vašu molitvenu zahvalu pošaljite na email adresu [email protected] a mnoge ćemo objaviti i ovdje na portalu. Nikada ne smijemo zaboraviti zahvaljivati Isusu jer On je naš PUT, ISTINA I ŽIVOT…HVALA TI I SLAVA ISUSE!

 

NAPOMENA

Molimo sve osobe koje nam šalju molitvene nakane da u svoje osobne dnevne molitve kao i u Svete Mise uključuju i prikazuju sve molitelje i sve zajedničke molitvene nakane za koje molimo.Hvala i neka vas prati Božji blagoslov!

www.put-istina-zivot.com

 

 

PODIJELI