HVALA TI NA OBRAZOVANJU

– Svi znamo koliko je bitno obrazovanje u našim životima. Ne isključivo i jedino zato da bi jednoga dana mogli zarađivati, nego zato što od malih nogu učimo o svemu…ali zaista o svemu što nas čeka kasnije u životu. Mnogi nisu u mogućnosti to imati, iako bi to silno željeli. Zato budimo zahvalni što naša djeca imaju sigurne, uredne i udobne prostorije gdje se na njih pazi i gdje ih se uči potrebno. Imaju toliko lijepe i edukativne igračke, moderne knjige i tekice, a raznovrsne torbe, pernice i olovčice da i ne spominjem!

Dobri Bože, hvala Ti na blizini, udobnosti i sigurnosti naših vrtića i škola. Hvala Ti što tamo uče ono što mi kod kuće sa svojom djecom ne stignemo ili ne znamo. Hvala Ti upravo na tim ljudima koji su tamo pri ruci našoj djeci, ma što trebali od njih. Molimo Te učini nas zahvalnima za tete u vrtićima, nastavnike i profesore u školama. Daruj im smisao, strpljenje i pravednost da donose ispravne odluke i usmjeruju našu dječicu ispravnim putem. I molimo Te, čuvaj našu dječicu na njihovim putevima i daruj svim vozačima svijest da paze na naše malene, kao i na one malo veće.

LIJEPO NAM JE TU, BOŽE! HVALA TI!

 

Lidija Jagarić

 

 

Ako imate dara od Boga ali i nadahnuća,napišite vašu opću nakanu tj. molitvu iz srca pa nam pošaljite na email adresu [email protected] i vašu molitvu ćemo objaviti na portalu.Također neke molitve će se čitati u nekoliko molitvenih zajednica i pred Presvetim.Budite i vi dio naše male virtualne zajednice.Neka vas prati Božji blagoslov!

Izvor: www.put-istina-zivot.com

PODIJELI